ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Την ώρα που η αμφισβήτηση για τον Πορτογάλο δείχνει να μεγαλώνει, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η αναφορά "κόκκινης" εφημερίδας σε πρώην κόουτς του συλλόγου!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα και να είναι μέσα στους υπόλοιπους στόχους του, της Ευρώπης και του Κυπέλλου, ωστόσο η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Πάουλο Μπέντο υπάρχει και μεγαλώνει όσο η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και κερδίζει με άγχος.

Παράλληλα, στον Πορτογάλο τεχνικό χρεώνεται ότι δεν κάνει καλή διαχείριση του ρόστερ, με τελευταίο και πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες από τη διοίκηση, αλλά ακόμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον κόουτς.

Μοιραία, λοιπόν, ακούγονται διάφορα σχετικά με το μέλλον του Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό, με τις φήμες να λένε ότι είναι θέμα χρόνου ο Πορτογάλος να χαιρετήσει και πως ψάχνεται η ...ιδανική ευκαιρία για να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Κάπως έτσι, προφανώς, προκύπτει και η σημερινή αναφορά -και μάλιστα πρωτοσέλιδη- του "Πρωταθλητή" στον ...Μίτσελ, που σημειώνει ότι ο Ισπανός δεν έχει ξεχάσει τον Ολυμπιακό και πως πάντα κρατάει επαφές στο Λιμάνι για να μαθαίνει τα νέα της ομάδας.

Δεν μπορεί, δηλαδή, να είναι τυχαίο αυτό το "χτύπημα" της εφημερίδας που έχει πάντα καλή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, όταν υπάρχει αυτή η ...περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον νυν προπονητή της ομάδας.

Προφανώς η αναφορά της εφημερίδας δε σημαίνει κιόλας ότι έχει γίνει και επαφή με τον Ισπανό τεχνικό, ωστόσο δίνει μία πιθανότητα να παίξει το όνομά του στη διάδοχη κατάσταση, όταν αυτή υπάρξει.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Μίτσελ δεν έφυγε με το καλύτερο τρόπο από τον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν κάτι που είχε φανεί και από τις δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς ο Ισπανός μετά την αποχώρησή του. Είχε θεωρήσει unfair, βλέπετε, την απόλυσή του τον Ιανουάριο του 2015 και το γεγονός ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ολοκληρώσει το έργο του.
Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top