ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Κι όμως, η Ένωση μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες ημέρες με την έλευση του Ισπανού προπονητή αλλά και των δυνατών μεταγραφών που λέγεται πως "ψήνει" η διοίκηση!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφερε άλλη πνοή στην ΑΕΚ, καθώς η ομάδα παρουσιάστηκε αναγεννημένη και κέρδισε εύκολα 2-0 τον Αστέρα, που πριν λίγες μέρες είχε υποχρεώσει σε γκέλα τον Ολυμπιακό.

Αυτή η επικράτηση δίνει σημαντική ανάσα στην Ένωση ενόψει της συνέχειας και σχετική ηρεμία στον Ισπανό τεχνικό να δουλέψει, ενώ την ίδια ώρα η διοίκηση φουλάρει για μεταγραφές.

Όπως λέγεται, οι Κιτρινόμαυροι έχουν σταμπάρει 2-3 στόχους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το μεγάλο "μπαμ" θα σκάσει για την επίθεση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, φυσικά, δεν έχει λόγο για τις κινήσεις που θα γίνουν, μιας και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει πριν την έλευσή του, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε ο Ισπανός μετά το ματς με τον Αστέρα για μεταγραφές, απάντησε το φοβερό πώς "οι καλύτερες μεταγραφές είναι οι παίκτες που τώρα έχουμε".

Εξάλλου, αν ο Ισπανός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους παίκτες που ήθελε, τότε δεδομένα θα ακούγονταν ονόματα από την Ιβηρική και όχι π.χ. από την Αγγλία που λέγεται ότι κοιτάζει η ΑΕΚ.

Όπως και να έχει, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει επιφορτιστεί με τον τομέα ανύψωσης του ηθικού της ομάδας, καθώς εκεί υπήρχε το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά τα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ από τη μεριά της η διοίκηση κυνηγάει να κλείσει άμεσα 1-2 δυνατές μεταγραφές για να ...εκπλήξει ευχάριστα τόσο τον Ισπανό τεχνικό όσο και τον κόσμο. 

Το θετικό ντεμπούτο, άλλωστε, του Μανόλο Χιμένεθ σε συνδυασμό με την άφιξη νέων, καλών παικτών μπορεί να αλλάξει άρδην το κλίμα και τα δεδομένα στην ομάδα...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top