ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μοναδική στιγμή στην Τρίπολη ανάμεσα στο μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού και τον κόουτς των Ερυθρολεύκων! Τι συνέβη λίγο μετά απ' την αντικατάσταση του Έλληνα ποδοσφαιριστή;

Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο ματς "κόλλησε" εκτός έδρας στην ισοπαλία, καθώς λίγες ημέρες μετά το 2-2 στα Χανιά με τον Πλατανιά, ήρθε και το 0-0 στην Τρίπολη με τον Αστέρα, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες έπαιξαν μάλιστα και για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Μάσα στο 60'.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας γκέλαρε ξανά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως πάρα πολλοί παίκτες του, που λογίζονται ως βασικοί και αναντικατάστατοι, δεν ήταν σε καλή μέρα. Όπως για παράδειγμα ο Μιλιβόγεβιτς, ο Σεμπά, αλλά και ο Φορτούνης.

Ο Έλληνας άσος δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου την ομάδα, δεν του ...έβγαινε τίποτα στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, ενώ σε αρκετές φάσεις, έχασε τον έλεγχο της μπάλας διότι αυτή κόλλησε στα νερά. Όλα αυτά επηρέασαν τον Φορτούνη, ο οποίος πάντως είχε αισθανθεί και κάποιες μικροενοχλήσεις στην προθέρμανση του ματς και τελικά αντικαταστάθηκε από τον Πάουλο Μπέντο στο 66'.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βλέποντάς τον να κινείται σε ρηχά νερά, τον έβγαλε από το παιχνίδι και πέρασε στη θέση του τον Όσκαρ Καρντόσο, σε μία προσπάθεια να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του. Η απόφαση του προπονητή του πάντως, δε φάνηκε να αρέσει και πάρα πολύ στον Φορτούνη, ο οποίος κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε και πέταξε με δύναμη στο χορτάρι τα γάντια του.

Η κίνησή του δε "χτύπησε" ωραία, αν και μπορεί να ήταν μία αντίδραση και σχετικά με τη δική του εμφάνιση, καθώς σήμερα δε βοήθησε καθόλου την ομάδα του. Πάντως, το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Μπέντο, ο οποίος στα επόμενα λεπτά και ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη, άφησε για λίγο το ματς και πλησίασε στον Έλληνα άσο.

Οι δύο τους είχαν ένα μικρό τετ α τετ και όπως φάνηκε, ο Πορτογάλος προσπάθησε να τον ανεβάσει ψυχολογικά, καθώς κατάλαβε πως ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος τόσο από την εμφάνισή του όσο και από την εξέλιξη του ματς.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top