ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αποτέλεσμα εικόνας για xioniaΣποραδικές νεφώσεις στα δυτικά με πιθανότητα για λίγες τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές ώρες αναμένουμε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.
Στην υπόλοιπη χώρα οι νεφώσεις θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στις ορεινές και ορισμένες ημιορεινές περιοχές, ενώ σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στο Αιγαίο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα.Τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά της χώρας, καθώς και σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 9 και τοπικά 10  βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -10 έως 5 στη βόρεια Ελλάδα, 0 έως 12 και τοπικά 13 στη δυτική Ελλάδα, -2 έως 12 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3  βαθμούς χαμηλότερα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι κυρίως βόρειοι έως 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ.
http://www.weather.gr/

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top