ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τοστ...

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στο φαγητό. Γεννιέσαι με τη γνώση. Ξέρεις να φτιάχνεις τοστ πριν μάθεις να γράφεις το όνομά σου. Ιδιαιτέρως διαδεδομένη τροφή σε φοιτητικά σπίτια, εργένικα και πολυάσχολα. Το τοστ είναι η εύκολη και γευστική λύση της στιγμής που σε αφήνει χορτάτη και ξεκούραστη. Για να διατηρήσεις τον τελευταίο χαρακτηρισμό καλό θα ήταν να ξέρεις και το κόλπο καθαρίσματος της τοστιέρας.
Το τυράκι που λιώνει και ξεχειλίζει από τις άκρες είναι η καλύτερη στιγμή, η καλύτερη μπουκιά. Έλα όμως που κολλάει στις πλάκες και μετά για να βγει χρειάζεται καλέμι. Κανένα άγχος. Με δύο πολύ απλά υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα θα την καθαρίσεις σε ελάχιστα λεπτά.

Θα χρειαστείς χαρτί κουζίνας και νερό. Το πιο βασικό από όλα είναι να καθαρίσεις την τοστιέρα αμέσως μετά τη χρήση της για να είναι ζεστή. Βγάλε την πρίζα. Την έβγαλες; Βεβαιώσου πως την έβγαλες και συνεχίζουμε.

Βρέχεις ένα κομμάτι χαρτί και το απλώνεις σαν άλλη φέτα ψωμί. Κλείνεις την τοστιέρα και περιμένεις για λίγο. Θα δεις τους υδρατμούς να βγαίνουν αποτέλεσμα της εξάτμισης του νερού. Τους αφήνεις να μαλακώσουν τους κολλημένους λεκέδες και μετά με ένα στεγνό χαρτί απομακρύνεις τα υπολείμματα.
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top