ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Μαθήτρια έδωσε τέλος στη ζωή της μπροστά στους γονείς της, μην αντέχοντας τα αμείλικτα πειράγματα των συμμαθητών της που ανεχόταν για χρόνια.

Η 18χρονη Brandy Vela, πυροβόλησε τον εαυτό της με κυνηγετικό όπλο μέσα στο δωμάτιό της τη στιγμή που οι γονείς της την καλούσαν με σπαρακτικό τρόπο να πετάξει το όπλο. Νωρίτερα, η νεαρή είχε επικοινωνήσει με την αδελφή της μέσω sms, λέγοντάς της πόσο πολύ την αγαπούσε. "Σε αγαπώ τόσο πολύ..., λυπάμαι για όλα", της έγραψε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα μίντια των ΗΠΑ.
Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος, η 22χρονη αδελφή Jacqueline, έσπευσε στο πατρικό της στο Τέξας προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς τους για τις προθέσεις της Brandy.

Η 22χρονη σημείωσε ότι οι γονείς και οι παππούδες της έζησαν εφιαλτικές στιγμές καθώς ικέτευσαν την Brandy να μη κάνει πράξη την απειλή της. Η νεαρή μαθήτρια άφησε τελικά την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυματισμό της.
Η αδελφή της είπε στο CNN ότι δεχόταν εξευτελιστικά σχόλια για το βάρος και την εμφάνισή της. "Την έλεγαν χοντρή και άσχημη. Ήταν όμορφη... Το μόνο πράγμα που έβρισκαν για να την πειράξουν, ήταν το βάρος της". Συμμαθητές της μάλιστα είχαν δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ σε σελίδα γνωριμιών, με τη σημείωση ότι "προσφέρει σεξ δωρεάν" συμπληρώνοντας και το τηλέφωνό της. 

Η οικογένειά της ισχυρίζεται ότι είχε καταγγείλει τα όσα δεχόταν από συγκεκριμένα άτομα, ωστόσο δεν είχε γίνει το παραμικρό.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top