ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Έρχεται νέα Ferrari Dino!
To 2019 η Ferrari αναμένεται να λανσάρει ένα νέο μοντέλο αντίστοιχο του κλασσικού Dino, το οποίο και θα είναι ένα από τα πιο φθηνά της κατηγορίας του.
Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ότι το νέο μοντέλο θα φέρει και πάλι το ιστορικό όνομα Dino, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα είναι ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο, το οποίο και θα αποτελεί όπως και τότε, ένα από τα πιο φθηνά της ιταλικής φίρμας, αλλά και γενικότερα της κατηγορίας του.

Η νέα αυτή Ferrari Dino θα λανσαριστεί το 2019 και θα είναι βασισμένη στη Maserati Alfieri, διαθέτοντας και τον ίδιο κινητήρα V6, αλλά και αρκετές ακόμη ομοιότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ferrari είχε αρνηθεί πρόσφατα το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα φθηνό Ferrari SUV για να μπει και αυτή στο «παιχνίδι» των crossover, το οποίο και φαίνεται να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. ΑντΆαυτού λοιπόν, στα σχέδιά της φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται μία «αναβίωση» του Dino, ώστε να έχει τουλάχιστον ένα πιο προσιτό αυτοκίνητο στην αγορά.

Όταν λέμε προσιτό βέβαια, δεν εννοούμε φυσικά για έναν μέσο καταναλωτή, αλλά προσιτό για τα επίπεδα της Ferrari, με μια τιμή λίγο κάτω από τις 150 χιλιάδες ευρώ.
Πηγή: autotriti.gr
Το διαβάσαμε εδώ... 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top