ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Θυμάμαι όλες εκείνες τις βαρύγδουπες δηλώσεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν αποχωρούσε απο την Ελλάδα για την Αυστρία, για να ζήσει τον έρωτά της με άγνωστο μπάρμαν διπλής υπηκοότητας στην Βιέννη. Και να το ανάθεμα στους Έλληνες και να η δέσμευσή της να μην επιστρέψει ποτέ πίσω και άλλα χαριτωμένα.

«Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλα λόγια μη λές» έλεγαν οι παλιότεροι και είχαν μεγάλο δίκιο. Βεβαίως στην περίπτωση της Τζούλιας ισχύουν και τα δυο, καθώς φεύγοντας ήταν ήδη μπουκωμένη και χορτάτη, ενώ τα λόγια της ήταν πάντα όπως τις μύγες το καλοκαίρι. Παχιά.
Ο κύκλος της Αυστρίας έκλεισε-όπως προφανώς και η κάνουλα- και η ακριβοθώρητη Τζούλια επέστρεψε. Πού; Μα στον άνθρωπο που την έκανε «σταρ», όπως ο ίδιος λέει. Στον γνωστό και μη εξαιρετέο τόσο για τις περούκες του αλλά κυρίως για τους πελάτες του Σπύρο Ρέβη.Ο Ρέβης «γάτος ον» ανέβασε στο ίδιο άρμα τόσο την πρώην μοντέλα και πορν0
στάρ, αλλά και έναν τύπο που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας και όπως όλα δείχνουν θα χαθεί και ξαφνικά. Και αναφέρομαι σε κάποιον Ποτσέπη, κομπάρσο του Σεφερλή στο τηλεπαιχνίδι του στο Στάρ, που ζει πλεόν κι αυτός το δικό του όνειρο.

Απο το πουθενά ένα νεοκενό παιδί, που κανείς δεν ξέρει τι έχει κάνει στη ζωή του, κραυγάζοντας μόνο ένα «αγάπη μόνο» και δείχνοντας με περηφάνια τα μούσκουλά του, γίνεται βορά στην κρεατομηχανή των media. Και το χειρότερο; Ο τύπος το απολαμβάνει.

Κι επειδή έχει «σουξέ» ο Ρέβης του κολλάει δίπλα την Τζούλια για να κάνουν μαζί εξτρά. Ότι σας λέω. Οι δυο τους εμφανίζονται σε στέκια των Αθηνών αλλά και την περιφέρειας με το αζημίωτο. Απλά και μόνο για να υπάρχουν στον χώρο να πίνουν ποτά και να βγάζουν selfie με τον κόσμο. Σε μια γωνία ο Ρέβης δαγκώνει τα χείλη του απο περηφάνια τινάζοντας το γουνικό στον ώμο του και παρακολουθεί τα πουλέν του.

Και κάπου εκεί στο τέλος της μέρας όταν η χρυσόσκονη φεύγει, όλοι μαζί σπρωχνονται για να χωρέσουν στο αυτοκίνητο, προσπαθώντας να διαχειριστούν την κατάντια τους.
aleksandratou-potsep-750x_-upscale1
Πηγή: blogs.gossip-tv.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top