ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ο Stefan Zoleik, ένας 47χρονος από την Σλοβακία, θα θυμάται για πολλά χρόνια το 2015.

Κάτι συνέβη τον Ιούνιο εκείνης της χρονιάς που θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή. Αυτός ο πατέρας υποφέρει από μία σπάνια ασθένεια που ονομάζεται η ασθένεια του Madelung. Για 10 χρόνια, ένας όγκος μεγαλώνει ασταμάτητα στον λαιμό του.
13
Όχι μόνο του προκαλούσε αφόρητο πόνο, αλλά αναγκάστηκε να αφήσει και την δουλειά του εξαιτίας του. Λόγω των συνεχών πειραγμάτων, τελικά έπαθε κατάθλιψη και άρχισε να ζει σαν ερημίτης.
14
Οι γιατροί δεν δεχόντουσαν να τον χειρουργήσουν λόγω των κινδύνων για επιπλοκές, αλλά τελικά το 2015, κάτι απίστευτο συνέβη: ένας πλαστικός χειρούργος, ο Igor Homola, αποφάσισε να προσπαθήσει. Προγραμμάτισε μία επέμβαση 5 ωρών για να αφαιρέσει τον όγκο. Κανείς δεν ήταν σίγουρος αν θα τα κατάφερνε.
15
Ευτυχώς όμως, η εγχείρηση κύλησε ομαλά και μόλις βγήκε από το χειρουργείο ο Stefan ήταν πραγματικά αγνώριστος.
16
Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευε όταν κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη. “Μου αρέσει πολύ η νέα μου εμφάνιση. Νιώθω πολύ πιο όμορφος!” είπε.
17
18
Θα χρειαστούν και άλλες επεμβάσεις για να αφαιρεθούν και τα υπόλοιπα κύτταρα και να εμποδιστεί η επανεμφάνιση του όγκου, αλλά ο Stefan δηλώνει ήδη πως είναι άλλος άνθρωπος. “Πάνω από όλα ήταν η οικογένειά μου που με βοήθησε να τα βγάλω πέρα.”

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:
Ο Stefan είναι ένας μαχητής και είναι ευγνώμον για την 2η ευκαιρία που του δόθηκε. Παρά τα χρόνια των προσβολών, ποτέ δεν τα παράτησε!

Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top