ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην «πρώτη» του Ουζουνίδη και έβαλαν... γκάζια, ενώ υπήρξαν και σπρωξίματα. Ποιοι τα άκουσαν άγρια, οι ατάκες σε Μαρίνο για Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να επισκεφθούν το Κορωπί στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Συγκεκριμένα, περίπου 50 άτομα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Πρασίνων και τα είπαν στους παίκτες σε πολύ έντονο ύφος. Πιο πολύ από όλους τα άκουσαν ο Ζέκα και ο Κουτρουμπής. Μάλιστα, στον Πορτογάλο επεσήμαναν πως ως αρχηγός θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και να παρακινεί τους συμπαίκτες να τα δίνουν όλα ώστε η ομάδα να βγει από την κρίση.

Χαρακτηριστικά, απευθυνόμενοι σε όλους τους παίκτες, είπαν πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία και είναι υποχρεωμένοι να δείξουν περισσότερο πάθος και θέληση προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Επίσης, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να προσέχουν πολύ την εξωαγωνιστική τους ζωή, να μην ξενυχτούν και γενικότερα να μη δίνουν δικαιώματα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει καθώς υπήρξε μεγάλη ένταση, ενώ δεν έλειψαν και κάποια σπρωξίματα προς τους ποδοσφαιριστές. Κύριος αποδέκτης των απειλητικών διαθέσεων του κόσμου ήταν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος άκουσε ουκ ολίγα «γαλλικά» από τους οπαδούς, ενώ κάποιοι κινήθηκαν εναντίον του!

Ζήτησαν να μην μιλήσει ο Ουζουνίδης

Παράλληλα, ο κόσμος ασχολήθηκε και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον οποίο τόνισαν πως έχει την ευκαιρία να βελτιώσει την κατάσταση στην ομάδα και να «σβήσει» το περιστατικό με τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι καλοκαίρι, το οποίο και του χρεώνουν.

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογική. Για εμάς είσαι... χρεωμένος γι' αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου».

Παρ’ όλα αυτά, οι οπαδοί ζήτησαν από τον 48χρονο τεχνικό να μη συμμετάσχει στην κουβέντα με τους παίκτες, κάτι το οποίο ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού σεβάστηκε.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top