ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ναι, ναι, το κλασικό (και εντελώς ηλίθιο) “Οι άντρες δεν κλαίνε” έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό.
 
 
Αλλά υπάρχουν στερεότυπα που ακόμα καλά κρατούν. Και θα συνεχίσουν, απ’ ό,τι φαίνεται, επειδή αν και οι περισσότεροι άντρες κάνουν τα παρακάτω, δεν πρόκειται ποτέ να σου μιλήσουν γι’ αυτά. 

Και, ναι. Κάποια από τα παραδείγματα μπορεί να γίνουν λιγάκι σιχαμένα.
Κλαίνε
Το βάλαμε πρώτο, επειδή είναι το πιο γνωστό. Λιγότερο γνωστό είναι πως δεν χρειάζεται να δουν κάποια σούπερ δραματική ταινία που τους θυμίζει τα παιδικά τους χρόνια για να βάλουν τα κλάματα. Υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν την εκτονωτική αξία του κλάματος χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους είναι άντρες.
Ξύνουν και μυρίζουν
Ναι, αυτό που νομίζεις. Αλλά όχι μόνο αυτό. Το ανθρώπινο σώμα έχει πολλές, πολλές περιοχές που μπορούν να ξυθούν ή που έχουν ιδιαίτερη μυρωδιά.
Ψαχουλεύουν τα προφίλ των πρώην τους
Εμμονές. Όλοι τις έχουμε. Το πλεονέκτημα των ανδρών είναι πως, έπειτα από τόσα χρόνια ειλικρινά περίεργων αναζητήσεων σε πορνογραφικά sites, η διαγραφή του ιστορικού είναι κομμάτι του DNA τους. Οπότε, ακόμα κι αν ψαχουλέψεις τον υπολογιστή του, δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Βλέπουν ρομαντικές κωμωδίες
Κατ’ αρχάς, είναι ταινίες, και του αρέσουν οι ταινίες. Επίσης, έχουν τη λέξη κωμωδίες στην περιγραφή τους για κάποιο λόγο, και του αρέσουν οι κωμωδίες. Επίσης του αρέσει το γεγονός ότι θέλει να γλυτώνει από την θλιβερή καθημερινότητά του, βλέποντας ανθρώπους να ερωτεύονται και να ζουν για πάντα ευτυχισμένοι μέσα στο απόλυτο χαζοχαρούμενο κλισέ. 
Δοκιμάζουν τα καλλυντικά σου
Αν μένετε μαζί. Ή αν είναι στο σπίτι σου κι εσύ λείπεις. Στην αρχή το έκαναν για πλάκα, αλλά μετά συνειδητοποίησαν ότι το σαμπουάν σου μυρίζει τέλεια και κάνει τα μαλλιά τους μεταξένια, και τα μεταξένια μαλλιά δεν γνωρίζουν από έμφυλα στερεότυπα. 
Ακούνε χαζά τραγούδια και χορεύουν μόνοι τους
Μπροστά σου μπορεί να ακούει εναλλακτική, μέταλ ή ό,τι άλλο δεν θα ντρεπόταν να ακούσει σε δημόσιο χώρο. Στο σπίτι του, όμως, μπορεί να γίνει ο ορισμός της λέξης Fergalicious
Φρικάρουν διαβάζοντας μηνύματα
Κάποιες κακές γλώσσες (ή καλές, αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας) λένε ότι αυτό είναι ένα κακό κουσούρι αποκλειστικό στο γυναικείο φύλο. Αλλά όχι. Μερικά από τα πράγματα που οι περισσότεροι άντρες έχουν περάσει περισσότερο χρόνο απ’ όσο θα ήθελαν να παραδεχτούν να κάνουν: Διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν παλιότερα μηνύματα, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν κρυφά νοήματα και παθαίνουν μικρές κρίσεις πανικού κάθε φορά που η ένδειξη Διαβάστηκε παραμείνει στο chat για πάνω από τρία λεπτά.
in2life
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top