ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
devetzii3
Μία ημέρα μετά τις αποκαλύψεις περί ντοπαρίσματος, η Πηγή Δεβετζή απάντησε μέσω του δικηγόρου της πως ναι μεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ στο Πεκίνο, ωστόσο, διαψεύδει τη χρήση οποιασδήποτε απαγορευμένης ουσίας.

Αναλυτικά η απάντηση του δικηγόρου της Πηγής Δεβετζή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου:
«Η Πηγή Δεβετζή τίμησε την χώρα, προκάλεσε εθνική συγκίνηση και ανάταση στους απανταχού Έλληνες, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο το 2008.
Αυτή η παγκόσμια διάκριση ήταν απόρροια –αποκλειστικά- του ταλέντου της και του εξαντλητικού – ενίοτε απάνθρωπου- προπονητικού προγράμματος, που ακολούθησε.
Κατά την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου η Πηγή Δεβετζή υποβλήθηκε σε πάρα πολλά ντόπινγκ κοντρόλ πριν, κατά την διάρκεια, και μετά την διεξαγωγή τους και διαπιστώθηκε απόλυτα καθαρή από διεγερτικές της αγωνιστικής ικανότητας ουσίες.
Είναι γεγονός ότι έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη για τους Αγώνες στο Πεκίνο. Το απόρρητο της διαδικασίας μου επιτρέπει μόνο να αναφέρω: Η Πηγή Δεβετζή ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ και αυτό θα αποδειχθεί κατά την συζήτηση της υπόθεσης ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Δ.Ο.Ε.
Όσοι προεξοφλούν ότι θα αφαιρεθούν τα μετάλλια της Πηγής Δεβετζή, ότι θα χάσει η πατρίδα μας τα μετάλλια, γιατί στο ελληνικό έθνος –εν τέλει- πιστώνονται αυτές οι παγκόσμιες διακρίσεις, ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ».
Πηγή 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top