ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
ael
Η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε τις περιστάσεις κόντρα σε έναν κακό Ολυμπιακό και με γκολ του Γκόλια στις καθυστερήσεις, πέτυχε την πρώτη φετινή της νίκη! Εντός έδρας στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη.

Την μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος ως τώρα σημείωσε η Λάρισα, η οποία επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 στο «AEL FC Arena» με γκολ του Γκόλια στο 92ο λεπτό. Καλύτεροι οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος, έκλεισαν την ΑΕΛ στα καρέ της, χωρίς όμως να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, η ομάδα του Μπέντο ήταν ακίνδυνη και οι Θεσσαλοί στο 92ο λεπτό, από σουτ του Γκόλια, η μπάλα κόντραρε στον Μιλιβόγεβιτς, ξεγέλασε τον Καπίνο και κατέληξε στο βάθος της εστίας του! Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού εκτός έδρας έπειτα από 1,5 χρόνο!
Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ… μιμήθηκε τον Παναθηναϊκό (0-0 στο Αγρίνιο) και υπέπεσε στην πρώτη του «γκέλα» με την Ξάνθη (ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-0) και ενώ είχε την απόλυτη κατοχή και ευκαιρίες για γκολ.
Κατά τα άλλα, Λεβαδειακός και Ατρόμητος «έσπασαν το ρόδι»! Οι Βοιωτοί νίκησαν την Κέρκυρα (Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-1) και οι Περιστεριώτες τον Αστέρα Τρίπολης (Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 1-0) που συνεχίζει να προβληματίζει.
Τη Δευτέρα η ΑΕΚ
Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΟΚ – Ξάνθη 0-0
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0
(42′ Ούμπιδες)
Λεβαδειακός-Κέρκυρα 2-1
(20′ Τόνι Σίλβα, 30′ Μάντζιος – 89′ Αρναρέλης)
ΑΕΛ – Ολυμπιακός 1-0
(92′ Γκόλιας)
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top