ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ερασιτέχνες πυγμάχοι ρίχνονται στην "αρένα", με τις εικόνες από το "Fight Club" της πραγματικής ζωής να σοκάρουν. Στα βίντεο από τους βάναυσους αγώνες φαίνονται οι πυγμάχοι να αγωνίζονται μπροστά στο πλήθος.


Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τους ερασιτεχνικούς αγώνες μετά τις πληροφορίες που έλαβαν από τους έντρομους ντόπιους στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη. Ο 32χρονος διοργανωτής Joe Nok υπερασπίστηκε τους αγώνες που οργανώνει διαδικτυακά, ισχυριζόμενος ότι δεν παραβιάζουν την απαγόρευση των οδομαχιών επειδή, όπως ανέφερε, είναι επιθετική πυγμαχία.

"Η ατμόσφαιρα είναι απλά ηλεκτρισμένη. Πρέπει να είσαι πολύ γενναίος για να μπεις στο ρινγκ. Το πλήθος το λατρεύει. Χύνεται αίμα, σπάνε κόκαλα. Αλλά αυτή η χώρα είναι το σπίτι του Muay Thai. Οι αγώνες είναι επιθετικοί, αλλά είναι ασφαλείς. Έχουμε διαιτητή για να βεβαιωθούμε πως δεν κλέβει κανείς και πάντα υπάρχει γιατρός σε περίπτωση που τραυματιστεί κάποιος.

Δεν υπάρχουν ηττημένοι. Είναι όλοι νικητές. Είμαστε απλοί άνθρωποι με φυσιολογικές δουλειές μέσα στην ημέρα που απλά τους αρέσει να παλεύουν. Μας μίλησαν οι αρχές και μας είπαν ότι είναι λίγο επικίνδυνο επειδή αγωνιζόμαστε χωρίς στρώματα. Είναι όμως περισσότερο σαν φιλικοί και όχι παράνομοι αγώνες".
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top