ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image
Δε φαίνεται ότι είναι και το καλύτερο παιδί ο διεθνής Γερμανός που θα φέρουν στην Ελλάδα οι "ερυθρόλευκοι"! Δείτε τι είχε κάνει σε προπόνηση της Τράμπζονσπορ και θα καταλάβετε...



Ο Μάρκο Μαρίν, διεθνής παίκτης με την εθνική Γερμανίας, είναι δεδομένα ένας πολύ ποιοτικός εξτρέμ, που μπορεί να... κάνει πλάκα στην Ελλάδα.

Ξέρει την μπάλα για να προσφέρει θέαμα, να ξεσηκώσει, δηλαδή, το Καραϊσκάκη στο πόδι με τις ενέργειές του, ωστόσο, από την άλλη, υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για τον χαρακτήρα του.

Οι ειδικοί της πιάτσας ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής τη μεγάλη καριέρα και δε δικαιολόγησε ποτέ τα 8 εκ. ευρώ που ξόδεψε η Τσέλσι, το 2012, για να τον αποκτήσει από τη Βέρντερ, επειδή δεν είναι και το... καλύτερο παιδί.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο, που είναι λάτρης της πειθαρχίας, δεν τον αξιοποίησε ποτέ στην αγγλική ομάδα και κάθε φορά τον παραχωρούσε δανεικό. 

Το ότι ο Μάρκο Μαρίν είναι οξύθυμος και γενικά νευρικός χαρακτήρας διαπιστώνεται ενδεχομένως και από το επεισόδιο που είχε προκαλέσει στην προπόνηση της τελευταίας του ομάδα, της Τράμπζονσπορ, τον Νοέμβριο του 2015.

Ο 27χρονος άσος είχε γίνει έξαλλος, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα συμπαίκτη του, επιχείρησε να τον χτυπήσει κι αν δεν υπήρχαν οι ψυχραιμότεροι ίσως οι δύο ποδοσφαιριστές να είχαν πιαστεί στα χέρια.

Το συγκεκριμένο συμβάν είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα στην Τουρκία, καθώς η προπόνηση ήταν ανοιχτή και οι κάμερες κατέγραφαν. Ο Μάρκο Μαρίν, μετά το επεισόδιο, κι αφού μπήκαν στη μέση αρκετοί συμπαίκτες του, έφυγε από το γήπεδο, είπε "αυτή είναι η ομάδα σας" στους Τούρκους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την προπόνηση, μπήκε στο αυτοκίνητό του (προφανώς χωρίς να ρωτήσει κανέναν) και έφυγε με τα ρούχα της προπόνησης!

Μήπως, λοιπόν, οι άνθρωποι τού Ολυμπιακού παίρνουν κάποιο ρίσκο με το συγκεκριμένο παίκτη; Γιατί μπορεί να είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ωστόσο αν επιβεβαιωθεί η φήμη που τον συνοδεύει για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, ίσως οι Ερυθρόλευκοι βάζουν μία βόμβα στα αποδυτήρια της ομάδας τους, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top