ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Σε ρινγκ μετέτρεψαν οι θαμώνες ενός μπαρ την περιοχή έξω από το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Hull.Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνονται τα αυτοκίνητα να βγαίνουν εκτός πορείας λόγω των θαμώνων που έπαιζαν ξύλο στη μέση του δρόμου. Όλα ξεκίνησαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όταν ένας θαμώνας παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη με 8 από τους θαμώνες να καταλήγουν να παίζουν μπουνιές στον κεντρικό δρόμο.
Δύο από τους ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τις "μάχες" που είχαν στηθεί σε κάθε σημείο. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως εκτυλίχθηκε το δράμα στη Λεωφόρο Newland, όταν ο 27χρονος Ben Pelham χούφτωσε τα οπίσθια μιας γυναίκας.
Ο 18χρονος Louis Spivey αντιμετώπισε τον Ben Pelham που έφυγε από το μαγαζί με τον 47χρονο θείο του Antony Pelham και τα ξαδέρφια του Joshua Cooper, 26, και James Cooper, 27. Ο 18χρονος Louis Spivey και η Greenwood έφυγαν από το μαγαζί την ίδια ώρα με τους φίλους τους Donna Jenner, 34, και Stuart Spinks, 40.
Έξω από το μαγαζί ο Antony Pelham επιτέθηκε στον 18χρονο και την παρέα του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ανεξέλεγκτος καυγάς. Ο άστεγος Thomas Simmons, 39, προσπάθησε να τους χωρίσει και τελικά μπλέχτηκε και αυτός στις οδομαχίες. Και οι 8 παραδέχτηκαν την ενοχή τους για τη συμπλοκή, με τον δικαστή Simon Jack να καταδικάζει το περιστατικό, κάνοντας λόγο για εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top