ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Untitled-1
Κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσου τις πιθανότητες να βγει η αλήθεια. Και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους γι΄ αυτό.

Στο παρασκήνιο και πίσω από φακέλους δικηγόρους, πρωταγωνιστές και πραγματογνώμονες , επικρατεί πανικός. Εκτοξεύονται απειλές, ανώνυμα τηλεφωνήματα δημιουργούν φόβο σε κάποιους, ενώ άλλοι καθημερινά σχεδόν δημιουργούν μαϊμού προφίλ στα social media προκειμένου να απαντούν στα όσα γράφονται, μόνο και μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις.
Η είδηση ωστόσο που είναι απολύτως διασταυρωμένη από την ίδια την μάνα του Παντελή είναι πολύ σοβαρή. Η Αθηνά Παντελίδη σε ερώτηση μας χθες αποκάλυψε πώς: «Όταν μου έφεραν στο σπίτι από την Τροχαία το κινητό του παιδιού μου, το οποίο κινητό χρησιμοποιούσε ο Παντελής μόλις δέκα μέρες αφού το παλιό κινητό του το είχαν κλέψει, δεν υπήρχε μέσα τίποτε. Οι κλήσεις του, τα μηνύματά του, τα δεδομένα του. Αυτό μας οδήγησε στην δίωξη. Εκεί οι αστυνομικοί μας είπαν πως δεν υπάρχει τίποτε μέσα, πως αυτός που έσβησε τα δεδομένα έκανε πολύ καλή δουλειά και πως θα απαιτηθεί πολύς χρόνος προκειμένου να επαναφέρουν κάποια από αυτά. Έπαθα σοκ».
Τα λόγια της μάνας επιβεβαιώθηκαν και από άλλες πηγές μας μιας και η οικογένεια έχει ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών αλλά και εξηγήσεις από την Τροχαία για το ποιος έβαλε χέρι στην συσκευή του νεκρού.
Το διαβάσαμε εδώ
Nasos blog
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top