ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Θρίλερ για τις άλλες τρεις...
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα.

Όπως έγκαιρα ενημέρωσε το Newsbomb.gr, η πρώτη τηλεοπτική άδεια «κλείδωσε» περίπου στις 18:00 το απόγευμα, με το αντίτιμο να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η τηλεοπτική συχνότητα κατοχυρώθηκε σε επιφανή επιχειρηματία ο οποίος επιθυμούσε διακαώς να μπει στον χώρο των ΜΜΕ.
Ο συγκεκριμένος υποψήφιος που κατάφερε να λάβει την τηλεοπτική άδεια δεν μπορεί να βγει από το κτίριο προκειμένου να μην διαρρεύσει τίποτα από τη διαδικασία.
Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη καθώς η διαδικασία είναι κλειστή και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης της δεύτερης τηλεοπτικής άδειας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και αυτή θα «κλειδώσει» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μιας και η διαδικασία έχει επιταχυνθεί και οι εκπρόσωποι έχουν εξοικειωθεί με το σύστημα.
Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για τη δεύτερη άδεια, θα πραγματοποιηθεί διάλειμμα 3-4 ωρών για να φάνε και να ξεκουραστούν οι υποψήφιοι.
Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι είναι οι εξής:
1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ)
2. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.)
3. ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
4. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED
5. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)
6. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.)
7. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP)
8. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)
Μαξίμου: Κανείς δεν ξέρει τίποτα... 
Στην διάψευση της είδησης πως ήδη έχει χορηγηθεί η πρώτη από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες προχωρούν κυβερνητικά στελέχη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κανείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δε γνωρίζει το οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας μέχρι στιγμής.
Επίσης, επισημαίνεται ότι προς το παρόν η διαδικασία της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών διεξάγεται ομαλά.
Αναφέρεται πως από νωρίς σήμερα το πρωί οι εκπρόσωποι των οκτώ «μνηστήρων» που διεκδικούν τις άδειες βρίσκονται στα ειδικά διαμορφωμένα γραφεία τους στη ΓΓΕΕ, ενώ τους έχουν αφαιρεθεί προσωπικοί υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα για να μην υπάρξει ο κίνδυνος καμίας διαρροής.

Πηγή: newsbomb.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top