ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Κακόγουστη φάρσα στην Πράγα με «τζιχαντιστές» να τρομοκρατούν το πλήθος [φωτό & βίντεο]Τον τρόμο στην «καρδιά» της Πράγας σκόρπισε χθες μια ομάδα «τζιχαντιστών» η οποία εισέβαλε σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Τσεχίας, κρατώντας όπλα  και φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ».Τουρίστες και ντόπιοι άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν, ωστόσο, τον αρχικό τρόμο ακολούθησε η οργή, όταν έγινε γνωστό ότι δεν επρόκειτο για έφοδος μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην Πράγα, αλλά για μια κακόγουστη φάρσα, η οποία είχε μάλιστα την έγκριση των τοπικών αστυνομικών αρχών!

Όπως έγινε γνωστό, οι «τζιχαντιστές» με τα όπλα και την σημαία του Ισλαμικού Κράτους ήταν απλά μέλη μιας οργάνωσης κατά των μεταναστών. Ωστόσο, το «αστείο» τους έλαβε τέλος όταν άρχισαν να «εκτελούν»... κρατούμενους. Η αστυνομία τελικά παρενέβη και απομάκρυνε τους «μαχητές» της τρομοκρατικής οργάνωσης από το κέντρο της πόλης.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας παραδέχτηκε λίγες ώρες αργότερα πως πολλοί τουρίστες, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι η εισβολή» δεν ήταν πραγματική, φοβήθηκαν για τη ζωή τους και έτρεξαν να βρουν καταφύγιο μέσα σε καταστήματα και εστιατόρια!
Όσο για την ομάδα που διοργάνωσε τη φάρσα, ισχυρίζεται τώρα μέσα από τα social media ότι η επιχείρησή της «στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία»...
pragasd2.jpg
pragasd4.jpg
pragasd5.jpg
pragasd6.jpg
Πηγή: www.defencenet.grTο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top