ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τηλεοπτικές άδειες: Η τελευταία  πράξη 9 μονομάχοι - 4 άδειεςΗ τελευταία και κρισιμότερη πράξη του «δράματος» που θα οδηγήσει στη μετάλλαξη του τηλεοπτικού τοπίου θα παιχτεί την Τρίτη το πρωί στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης μέσω μιας πρωτοφανούς και μαραθώνιας διαδικασίας δημοπράτησης κεκλεισμένων των θυρών.

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Με αρκετά θολά σημεία και ενστάσεις των συμμετεχόντων επί της ουσίας αλλά και επί της διαδικασίας και με την πολιτική αντιπαράθεση για την ανακατανομή της μιντιακής εξουσίας στο «κόκκινο», οι 9 «μονομάχοι», δηλαδή οι πέντε υφιστάμενοι σταθμοί ΑΝΤ1, Star, Alpha, ΣΚΑΪ και Epsilon -το Mega έχει αποκλειστεί- και οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι, ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του Βαγγέλη Μαρινάκη, Dimera του Ιβάν Σαββίδη, η εταιρεία του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα και ο «Ανεξάρτητος πάροχος» θα μπουν στο «ρινγκ» για τη μεγάλη αναμέτρηση που θα κρίνει σε ποια χέρια θα καταλήξουν οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες γενικής στόχευσης.

Παρότι απόπειρες για διαγωνισμούς αδειοδότησης των καναλιών έχουν ξαναγίνει, είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της χώρας που ο διαγωνισμός καταλήγει στην τελική φάση.

Το «οικόπεδο» των συχνοτήτων, πάνω στο οποίο μέσα σε 27 χρόνια χτίστηκαν τηλεοπτικοί... ουρανοξύστες, ξαναμοιράζεται σαν να μην είχε χτιστεί ποτέ.

Νόμος εδώ είναι το πορτοφόλι του επίδοξου καναλάρχη, καθώς όποιος «ποντάρει» περισσότερα χρήματα θα εξασφαλίσει μια θέση στον τηλεοπτικό ήλιο.
Πηγή: www.madata.gr/Tο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top