ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Ένα χειρόγραφο που γράφτηκε μεταξύ 1486 και 1488 βγήκε στο φως της δημοσιότητας και προβλέπει την καταστροφή του κόσμου αλλά και την άνοδο του Ισλάμ.

Το εν λόγω έγγραφο αποκαλείται «χάρτης της Κόλασης», είναι γραμμένο στη Λατινική γλώσσα και ο συγγραφέας δεν έχει γίνει γνωστός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του voicenews.gr, μέσα στο κείμενο αναφέρεται ο Αντίχριστος και η πρόβλεψη του γράφοντος, ότι η καταστροφή του κόσμου θα ερχόταν το 1651.
Ακόμα και αν δεν επιβεβαιώθηκε η «προφητεία» του, τα όσα περιγράφει προκαλούν ανατριχίλα, αφού αναφέρεται πολλάκις στην εξουσία που θα ασκήσει το Ισλάμ και πώς θα εξαφανίσει τον Χριστιανισμό.
Σε ένα σχέδιο που έκανε ο συγγραφέας, απεικονίζονται πέντε σπαθιά μέσα σε έναν κύκλο και οι λεζάντες σε κάθε ξίφος γράφουν «Διορθώνει», «Μεταρρυθμίζει», «Συνθλίβει», «Στη Ρώμη», ενώ το πέμπτο σπαθί είναι χωρίς λεζάντα.
xeirg
Μελετητές που ανέλυσαν το κείμενο αλλά και το σχέδιο, θεωρούν ότι το αντιπροσωπεύει το «Ξίφος του Ισλάμ» που θα κυριεύσει την Ευρώπη, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας.

Πηγή: newsbomb.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top