ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ελπιπδοφόρες είναι οι τελευταίες εξελίξεις για την υγείας της Νανάς Καραγιάννη, που παραμένει μεν στην εντατική, αλλά η καρδιά της λειτουργεί πλέον κανονικά και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποσωλήνωσης. Ακόμα, όπως αναφέρουν πληροφορίες στην «Freddo», η αναφορά ότι έχει φτάσει τα 29 κιλά δεν εχει σχέση με την πραγματικότητα, με τους γιατρούς να αντιδρούν στο άκουσμα μιας τέτοιας υπερβολής.

Με αφορμή την επείγουσα νοσηλεία της Νανάς Καραγιάννη στην εντατική μονάδα, η διευθύντρια του Ελληνικού Κέντρου Διατροφολογικών Διαταραχών, έγραψε ένα άρθρο με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, όπου μιλά αν η ευθύνη ήταν αποκλειστικά της Νανάς:

«Πολλοί αναρωτιούνται γιατί αυνέβη αυτό, γιατί οι φίλοι της δεν τη βοήθησαν, ποιος φταίει; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διασωλήνωση και καταστολή της Νανάς μάς ξυπβάει από το λήθαργο μας ως κοινωνία! Μέσα από την εντατική, μας υποδεικνύει να κοιτάξουμε γύρω μας και να δούμε και άλλες Νανάδες που υποφέρουν από την ασθένεια. Αλήθεια, πιστεύετε ότι είναι λίγα τα περιστατικά που νοσούν και νοσηλεύονται κεκλεισμένων των θυρών;», σημειώνει η Μαρία Τσιάγκα και συνεχίζει: «Η θεραπεία δεν είναι αποκλειστικά μόνο επιλογή του αθενούς, καθώς μέσα στη σιαδικασία ανάρρωσής του εμπλέκονται τα κοντινά πρόσωπα. Ένας ασθενής θα αποφασίσει πραγματικά να πάρει βοήθεια όταν η οικογένεια και ο πρίγυρος δεν διευκολύνουν τη νόσο. Δηλαδή όταν η Νανά ανέβαζε στα social media φωτογραφίες αποστεωμένη και όλοι έγραφαν από κάτω «είσαι μία κούκλα», τότε στην ανορεξία αυτό το σχόλιο ερμηνεύεται ως ότι «πάχυνες». Να θυμάστε ότι καμία Νανά δεν μπορεί να το κάνει μόνη της, επίσης μία οικογένεια δεν μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν εκπαιδευτεί από ειδικούς. Εύχομαι καλή ανάρρωση στην Νανά και σε όλες τις γυναίκες που βιώνουν τη λαίλαπα της ανορεξίας.»
gegonota.eu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top