ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και πολύ υψηλές θερμοκρασίες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016.
Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της Δυτικής Στερεάς και της Ηπείρου και πιθανόν σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που συνορεύουν με τη Βουλγαρία.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 38, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 38 και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 33 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά νησιωτικά τμήματα και στις νότιες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.Τονίζεται πάντως ότι σε εσωτερικές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας οι μέγιστες θα φτάσουν πρόσκαιρα στους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και τοπικά στα πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε δυτικούς και τοπικά θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
meteo.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top