ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ξεκινήστε την ημέρα σας με τη καύση του λίπους! Καταναλώστε 2 ποτήρια από το ποτό αυτό το πρωί και θα απαλλαγείτε από το περιττό λίπος μια για πάντα!

Το γκρέιπφρουτ είναι ένα χαμηλού γλυκαιμικού τρόφιμο, το οποίο εμποδίζει το σάκχαρο στο αίμα. Πιείτε το, το πρωί πριν από την προπόνηση και θα κάψετε 50 τοις εκατό περισσότερο λίπος, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2009 στην «Journal of Nutrition». Το γκρέιπφρουτ βοηθάει στην καύση του λίπους και στην απώλεια του βάρους , όπως επιβεβαιώθηκε από μια μελέτη του 2006 στο «Journal of Medicinal Food». Η κατανάλωση του γκρέιπφρουτ δημιουργεί ένα αρνητικό θερμιδικό ισοζύγιο, που σημαίνει ότι ο οργανισμός καίει περισσότερες θερμίδες κατά τη πέψη . Το Γκρέιπφρουτ είναι ένα διουρητικό φρούτο που απελευθερώνει το σώμα από τα περίσσεια υγρά και μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Αν θέλετε να ξεφουσκώσετε τη ρεζέρβα σας και να απαλλαγείτε από τα επιπλέον παχάκια, η λήψη από χυμό ροδιού κάθε μέρα, θα μπορούσε να είναι η βοήθεια που χρειάζεστε.
Μια ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου διαπίστωσε ότι εθελοντές που ήπιαν σε καθημερινή βάση από μισό λίτρο χυμό ρόδι, ήταν λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν λιπαρά κύτταρα γύρω από την κοιλιά τους.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο χυμός ροδιού που μπορεί να μειώσει την ποσότητα των λιπαρών οξέων στο αίμα είναι γνωστός ως *μη-εστεροποιημένα λιπαρά οξέα (ελεύθερα λιπαρά οξέα ) ή αλλιώς NEFA.
*Τα ελεύθερα λιπαρά οξέα σχηματίζονται από τη διάσπαση των λιποπρωτεϊνών και των τριγλυκεριδίων. Απορροφώνται από το έντερο και μεταφέρονται στο αίμα, κυρίως, από την αλβουμίνη και σε μικρότερο βαθμό από τις λιποπρωτεΐνες. Τα λιπαρά οξέα διακρίνονται ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων άνθρακα στην αλυσίδα και σύμφωνα με το βαθμό κορεσμού σε κορεσμένα και ακόρεστα. Τα περισσότερα λιπαρά οξέα συντίθενται στον οργανισμό, εκτός ορισμένων που ονομάζονται απαραίτητα λιπαρά οξέα (π.χ. λινολεϊκό) που λαμβάνονται με τις τροφές. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ελεύθερων λιπαρών οξέων του αίματος προέρχεται απότις τροφές, εκτός από τις περιόδους νηστείας,κατά τη διάρκεια των οποίων προέρχονται από ενδογενή διάσπαση τριγλυκεριδίων.
Προηγούμενες μελέτες σε ανθρώπους και ζώα έχουν δείξει ότι τα υψηλά επίπεδα ελεύθερων λιπαρών οξέων συνδέονται με μια ευρύτερη αποθήκευση του λίπους γύρω από την κοιλιά, καθώς και αυξημένο κίνδυνο καρδιακής νόσου και διαβήτη τύπου ΙΙ.
Η βρομελίνη, ένα ένζυμο που βρίσκεται στον ανανά βοηθάει την καύση των λιπών, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center. Αυτό το ένζυμο είναι σημαντικό και χρησιμοποιείται συχνά γιατι έχει έναν αντι-φλεγμονώδη παράγοντα. Βοηθά στην αποκατάσταση της υγείας των μυών και των κυττάρων του δέρματος. Η βιταμίνη C, ένα θρεπτικό συστατικό που βρέθηκε στον ανανά, βοηθά επίσης την επισκευή των μυών και του δέρματος. Αυτοί οι δύο παράγοντες επίσης μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Ο ανανάς είναι ένα φυσικό διουρητικό που δρα ως ανταγωνιστής κατά της κατακράτησης του νερού η οποία είναι σημαντική για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς .
Ανακατέψτε τα υλικά για να προετοιμάσετε δύο ποτήρια από αυτό το νόστιμο smoothie. Καταναλώστε και τα δύο ποτήρια το πρωί μέσα σε 2 ώρες. Επαναλάβετε το αυτό το πρωί για αρκετές ημέρες.
Συστατικά:
1 μεγάλο γκρέιπφρουτ
1/3 φλιτζάνι φρέσκο χυμό ρόδι
1/3 φλιτζάνι κομμάτια ανανά
Οδηγίες:
Βάλτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ και επεξεργαστείτε το αρκετά καλά μέχρι να γίνει λείο.
Σημείωση: Αν παίρνεται κάποιο φάρμακο και δεν σας επιτρέπεται να καταναλώσετε γκρέιπφρουτ λόγω παρεμβολών, τότε αντικαταστήστε το με δύο πορτοκάλια.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top