ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τζαβάρας: Ξαναμοίρασμα της φτώχειας τα μέτρα του Τσίπρα

«Ξαναμοίρασμα της φτώχειας» χαρακτήρισε τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και για την ανακούφιση των χαμηλοσυνταξιούχων, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» επισήμανε ότι η στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από την ανάπτυξη, την απασχόληση και τη δημιουργία πλούτου.
Ο κ. Τζαβάρας επισήμανε ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι «έχει σημάνει η αρχή του τέλους», ενώ αναφερόμενος πρωσωπικά στον πρωθυπουργό ανέφερε ότι «ξεθώριασε η εικόνα του και το άρωμά του με αποτέλεσμα να προσπαθεί να κάνει ενέσεις αισιοδοξίας και στον εαυτό του και στους οπαδούς του και στους υπουργούς του».
Επίσης, επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας ότι «πρέπει να καθαρίσει το μυαλό της από τις ιδεοληψίες και τους ιδεολογικούς καταναγκασμούς που διατηρεί και να ασχοληθεί με την ανάπτυξη του τόπου» και πρόσθεσε: «μόνο αν αυξηθεί η πίτα, το ΑΕΠ κι αυτό θα γίνει μόνο με ανάπτυξη, τότε θα αρχίσει να αυξάνεται η απασχόληση θα αρχίσουν τα ταμεία να παίρνουν χρήματα».
Προέβλεψε ότι η επιδείνωση των οικονομικών θα έχει ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι «κόφτες» δημοσιονομικής προσαρμογής και να μειωθούν ακόμα περισσότερο μισθοί και συντάξεις, είπε ότι κάθε μέρα που περνάει «λιγοστεύει η δημοκρατία στον τόπο», ενώ αναφερόμενος στη λειτουργία της Βουλής χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις κι έκανε λόγο για «τυραννική πλειοψηφία που υπάρχει στο Κοινοβούλιο, όπου ό,τιδήποτε πλέον επιβάλλεται και δεν συζητείται».
Εξάλλου, στο ερώτημα αν θα πρέπει να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, ο κ. Τζαβάρας απάντησε: «Το νόημα του αιτήματος για εκλογές δεν μπορεί να έχει άλλο περιεχόμενο από την απομάκρυνση αυτής της επικίνδυνης για τον τόπο εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ».
Πηγή: newsbeast.grTο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top