ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
6 λόγοι που οι έξυπνοι άνθρωποι βρίσκουν δύσκολα την… αγάπη
Η αγάπη δεν είναι εύκολη υπόθεση για τους έξυπνους ανθρώπους.
Δείτε εδώ γιατί:
1. Δεν θεωρούμε μια ρομαντική σχέση ως κορυφαία προτεραιότητα
Για εμάς, η ζωή είναι γεμάτη μεγάλες ιδέες που πρέπει να υλοποιηθούν. Έχουμε την τάση να δαπανούμε πολύ χρόνο προσπαθώντας να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, αλλά όχι να δημιουργήσουμε μια ρομαντική σχέση.
2. Μας ενδιαφέρει το μυαλό περισσότερο από την ομορφιά
Αν και δεν είναι ο κανόνας, τείνουμε να θεωρούμε ελκυστικό τον εσωτερικό κόσμο παρά την εξωτερική εμφάνιση. Σε γενικές γραμμές, οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν μια «κρυφή ομορφιά» και πρέπει να βρεθεί ένα ξεχωριστό πρόσωπο για να το εκτιμήσει και να το αναγνωρίσει.
3. Θεωρούμε ότι η νοημοσύνη μας είναι η ανταμοιβή μας
Η εξυπνάδα μας, μας ολοκληρώνει και υποκαθιστά την ανάγκη για σχέση. Η αλήθεια είναι ότι παίρνουμε μεγαλύτερη ικανοποίηση από τα επιτεύγματά μας.
4. «Ψαχουλεύουμε» τη ψυχή
Έχουμε την τάση να προσπαθούμε να μπούμε βαθιά μέσα στην ψυχή του ατόμου που μας ενδιαφέρει για να δούμε το επίπεδο του ενδιαφέροντος του αλλά και το είδος της δέσμευσης που θέλει.
5. Δεν είμαστε μία έτσι και μία αλλιώς
Σε μια σχέση το σημαντικότερο είναι η εμπιστοσύνη. Γνωρίζουμε τι είναι σωστό και δεν παραστρατούμε, ωστόσο αυτό δεν αρέσει σε πολλούς! Είμαστε έξυπνοι και γνωρίζουμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, και μας αρέσει να γνωρίζει ο σύντροφος μας τι είναι λάθος στη σχέση.
6. Είναι δύσκολο να μας καταλάβουνε ορισμένες φορές
Το μυαλό μας είναι… περίπλοκο και είναι δύσκολο να εξηγούμε τα πάντα. Ναι, προσπαθούμε σκληρά για να γίνουμε κατανοητοί.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top