ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

3+1 τρόποι για υγιές και λαμπερό δέρμα το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ο υδράργυρος ανεβαίνει ακάθεκτος. Μην ξεχνάτε πως ο ήλιος μπορεί να είναι ζωοδότης, αλλά μπορεί και να προκαλέσει σοβαρές βλάβες. Σας προτείνουμε, λοιπόν, τέσσερις έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας χωρίς φόβο, αλλά με υγεία και λάμψη!

 1. Αντηλιακή Προστασία

Η αντηλιακή προστασία είναι το Α και το Ω για την προστασία του δέρματός μας κατά τους καλοκαιρινούς - και όχι μόνο - μήνες. Χρησιμοποιείτε πάντα κάποιο αντηλιακό προϊόν στο πρόσωπό σας, αλλά και στα σημεία εκείνα του σώματός σας που είναι εκτεθειμένα στον ήλιο.
Τα προϊόντα που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν τον Δείκτη Αντηλιακής Προστασίας που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας, στην ηλικία σας, στην ευαισθησία σας στον ήλιο, αλλά και στις ώρες που παραμένετε εκτεθειμένοι σε αυτόν.
Προτιμήστε προϊόντα που προσφέρουν υψηλή προστασία και ενυδάτωση, όπως η σειρά αντηλιακών της La Roche Posay για να ασφαλίσετε το δέρμα σας απέναντι στην υπεριώδη ακτινοβολία. Να θυμάστε ότι πρέπει να είστε προστατευμένοι και από τις UVA αλλά και από τις UVB υπεριώδεις ακτίνες.

2. Φυσικά Συμπληρώματα Διατροφής

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής. Οι περισσότεροι τα μάθαμε στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε ενέργεια ώστε να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη και κουραστική καθημερινότητα. Όμως, τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής είναι τελικά πέρα από σύμμαχοι υγείας και σύμμαχοι στο αδυνάτισμα και την ομορφιά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα με εξαιρετική ποιότητα πρώτων υλών αποτελούν τα Doctor’s Formulas, τα οποία περιέχουν φυσικά και φυτικά συστατικά και βοηθούν να θωρακίσουμε τον οργανισμό σας με φυσικό τρόπο.
Ανάλογα με το πρόβλημα στο οποίο στοχεύουμε, η σειρά της Doctor’s Formulas παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα προτάσεων. Οι βιταμίνες πρέπει να αποτελούν βασικό στοιχείο της διατροφής μας, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που λόγω της υψηλής θερμοκρασίας ο οργανισμός ατονεί.
Η βιταμίνη C, για παράδειγμα, είναι ένα ισχυρά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου, που είναι δομικό στοιχείο αγγείων, τενόντων, συνδέσμων και οστών.
Ακόμη παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση της νορεπινεφρίνης (σημαντικός νευροδιαβιβαστής). Σαν αποτέλεσμα, το ανοσοποιητικό ενισχύεται και η ψυχολογία μας τονώνεται.

3. Αδυνατιστικά Προϊόντα

Οι παραλίες μας περιμένουν και όλοι επιθυμούμε μια καλλίγραμμη και αψεγάδιαστη σιλουέτα χωρίς κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση. Βασικοί παράγοντες για την απόκτηση και διατήρηση ενός άψογου κορμιού αποτελούν αναμφίβολα η διατροφή και η άσκηση.
Υπάρχουν, όμως, και κάποια επιπλέον μυστικά που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνισή μας και να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Η σειρά προϊόντων της Elancyl, πρωτοπόρος σειρά στην περιποίηση του σώματος, φροντίζει το σώμα μας κάνοντάς το πιο αδύνατο, σφριγηλό και με λιγότερη κυτταρίτιδα αποδεδειγμένα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Εμπιστευθείτε τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης.

4. Άφθονο Νερό

Ίσως να γνωρίζετε ήδη ότι το νερό αποτελεί ένα σημαντικότατο ποσοστό του σώματός μας, ποσοστό που κυμαίνεται γύρω στο 75% του σωματικού μας βάρους, κάτι που ακούγεται αυτονόητο ίσως, αλλά που είναι μερικές φορές δύσκολο να διατηρηθεί, ιδίως όταν κάποιος άνθρωπος κινείται ή ασκείται πολύ.
Πάρτε πολύ σοβαρά τη διατήρηση της σωστής ποσότητας υγρών στο σώμα σας και μην ξεχνάτε ότι το νερό είναι εκείνο το οποίο είναι υπεύθυνο για πολλές σοβαρές λειτουργίες στον οργανισμό μας. Είναι εκείνο που μεταξύ άλλων:
  • Διατηρεί την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο μας το σώμα
  • Μας βοηθά στην αποβολή τοξινών
  • Διατηρεί (αν δεν υπάρχει κάποια παθογόνος αιτία) την φυσιολογική θερμοκρασία του σώματός μας
  • Βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς
  • Συνδράμει στην απώλεια βάρους
Κλείνοντας, θέλουμε να σας τονίσουμε να μην φοβηθείτε τον ήλιο, αλλά φερθείτε του με δέος, με σεβασμό και πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά την έκθεσή σας σε αυτόν.
Και όπως συμβαίνει παντού, ακολουθείστε την πάνσοφη και αδιαμφισβήτητα χρήσιμη συμβουλή των προγόνων μας: μέτρον άριστον!
«Στο pharmacydiscount.gr ξεκινήσαμε με όραμα να φτάσουμε ως την πιο απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας και στόχο τη διάθεση των επώνυμων παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων μας στις οικονομικότερες τιμές. Και το πετύχαμε.
Με 15.000 περίπου προϊόντα, με εξυπηρέτηση προσωπική και άμεση, αλλά και κάτι παραπάνω: Συμβουλές και άρθρα που αφορούν όλους μας και αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Δηλαδή ενδιαφέρον. Κάτι που αποδεικνύουμε έμπρακτα, καθημερινά!».
Πηγή: newsbeast.grTο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top