ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Η 43χρονη Misty Lee Wilke από το Φοίνιξ της Αριζόνα στις Η.Π.Α. πήρε το όμορφο κόκκινο Ford Mustang αυτοκίνητο της και πάτησε το αγόρι της όταν αυτός ήταν έξω από το σπίτι τους και πάνω στο ποδήλατο μετά τις αποκαλύψεις που της έκανε ότι δηλαδή είναι θετικός στον ιο HIV που αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο την απάτησε αλλά την απάτησε και χωρίς προφύλαξη.



Το αγόρι τα κατάφερε και έζησε αλλά υπέστη μερικούς σοβαρούς τραυματισμούς στο σώμα του αλλά και στο κεφάλι του όπου τον καθήλωσαν για καιρό στο νοσοκομείο. Όπως θα δείτε και από το βίντεο η σύγκρουση με το αυτοκίνητο τον πέταξε στον αέρα και αφού τον αναποδογύρισε γρήγορα προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο με δύναμη.

Η γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία ότι πριν αυτό το συμβάν ο άντρας της επιτέθηκε με ένα μαχαίρι και της δήλωσε ότι ήταν θετικός στο ιό HIV γελώντας μπροστά της.

Το σοκαριστικό αυτό περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του γείτονα στα τέλη Απριλίου το όποιο βίντεο δόθηκε προσφάτως στην δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης στο δικαστήριο. Η γυναίκα φυλακίστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Fox 10.

Δείτε το βίντεο:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top