ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Untitled-1
Με απειλές στα μέσα ξεκίνησε να κάνει πρόλογο για το διαζύγιο με την Ρούλα ζητώντας να παρέμβει κάποιος εισαγγελέας προκειμένου τα site να μην γράφουν τίποτα για αυτόν.
Αργότερα βέβαια είπε ότι υπάρχει από την μεριά του απόλυτος σεβασμός στην Ελευθεροτυπία και πως οι δημοσιογράφοι καταλαβαίνει ότι κάνουν και εκείνοι την δουλειά τους. Λίγο παρακάτω ο ίδιος ο Μένιος χαρακτήρισε ανύπαρκτα τα site τα οποία έγραφαν και παρουσίαζαν τα γεγονότα και έψαλλε ύμνους πρός τον Νάσο Γουμενίδη.
Στην αρχή της εκπομπής ο Μένιος απευθύνθηκε στην Νανά Παλαιτσάκη, στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στην Νάνσυ Νικολαϊδου που είναι μανούλες και μίλησε για τον ιερό ρόλο της μητέρας και όπως είπε είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια, ενώ υποστήριξε πως ο θεός δεν κάνει λάθη…
Η φράση του Μένιου Φουρθιώτη «Ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποια θα κάνει μανούλα» έφερε σε αμηχανία τις τρεις συνεργάτιδές του στην εκπομπή και αυτό φάνηκε στις απαντήσεις τους.
Η φράση του Μένιου Φουρθιώτη ερμηνεύτηκε από τους ανθρώπους στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργή και πολλά σχόλια αφού η σπόντα του πήγαινε καθαρά και μόνο στην Ρούλα Κορομηλά.
Παρακάτω τα σχόλια των τηλεθεατών πρός τον ίδιο
menios2
Με ένα βίντεο – ύμνο στην πορεία του μέσα στη ζωή και την τηλεόραση, ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε την πρώτη του απάντηση για την αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τοπ κανάλι Ε, διερωτόμενος στην αφήγηση του βίντεο: «Γιατί με πετροβολούν και με πολεμάνε; Γιατί χτυπάνε το διαφορετικό, το ξεχωριστό;». «Σε εσένα απευθύνομαι, που πάλεψες, που μεγάλωσε χωρίς χρήματα, χωρίς μια οικογένεια σαν αυτές που βλέπουμε στις διαφημίσεις» τόνισε στο βίντεο του ο κ. Φουρθιώτης, δείχνοντας στους τηλεθεατές τις δυσκολίες μέσα από τις οποίες βγήκε νικητής!
Στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια και τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού «Δεν μεγαλώνω» του Διονύση Σχοινά, που μιλάει για έναν άνθρωπο με παιδικότητα και αγνότητα που επιμένει να χαμογελά.
«Σε λίγο θα μιλήσουμε στοιχεία, μ έγγραφα και αποδείξεις» προειδοποίησε ο παρουσιαστής του Αποκαλυπτικά, για τα όσα έγιναν και οδήγησαν στην αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
«Σε εσάς οφείλουμε να απαντήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Θα επανέλθω στο θέμα της κυρίας Κορομηλά» είπε αρχίζοντας την εκπομπή του, δίνοντας το στίγμα των όσων θα ακολουθήσουν και ανεβάζοντας τους τόνους της κόντρας του με την Ρούλα Κορομηλά.
20 λεπτά αργότερα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η ίδια η Ρούλα Κορομηλά τουέδωσε την απαντησή της!!
H Ρούλα λοιπόν κοινοποίησε το video της αποφώνησης στην τελευταία εκπομπή
Να μην ακούτε τις σειρήνες να βλέπετε και να ακούτε τα πραγματικά γεγονότα. Η δουλειά ενός Παρουσιαστή δεν ειναι να χρησιμοποιεί την θέση του, τον χώρο του και  τον αέρα της εκπομπής του και της τηλεόρασης να σχολιάζει να κρινει να επικρίνει και να λοιδωρεί τους συναδέλφους του και όποιους άλλους.
Δείτε το απόσπασμα εδώ

Το εξώδικο της Ρούλας στον Νάσο Γουμενίδη
Σας αποκαλύπτουμε πως εδώ και λίγες ώρες ο δικηγόρος της Ρούλας Κορομηλά, κύριος Νίκος Αγαπηνός, που είναι και αυτός που έχει χειριστεί από την αρχή της υπόθεση αυτή, συνέταξε εξώδικο το οποίο απέστειλε στον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη. Το εξώδικο αφορά στο περιεχόμενο δημοσιευμάτων του, για την εντολέα του, Ρούλα Κορομηλά. Όπως αναφέρουν οι ασφαλέστατες πηγές μας, η πλευρά Κορομηλά δια του δικηγόρου της, δε θα περιοριστούν στο εξώδικο, αλλά θα προχωρήσουν εντός των επόμενων ημερών και σε άλλες νομικές ενέργειες.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top