ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Θράκη θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες
. Τις θερμές ώρες της ημέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα αναμένεται πύκνωση των νεφώσεων στο ορεινό άξονα της Πίνδου, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη όπου ενδέχεται να εκδηλωθούν λίγοι πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι κατά κανόνα ασθενείς και τοπικού χαρακτήρα.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 32, στη Δυτική Ελλάδα από 19 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 18 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 32 και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Από τις απογευματινές ώρες πάντως οι άνεμοι θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων ή πρόσκαιρης καταιγίδας στα νότια κυρίως τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στο Σαρωνικό νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, κυρίως στα ανατολικά ορεινά τμήματα του νομού, όπου και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου.
meteo.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top