ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Σε αυστηρότατη δίαιτα έχει μπει το πιο παχύσαρκο παιδί στον κόσμο, το οποίο σε ηλικία 10 ετών έχει φτάσει να ζυγίζει 192 κιλά!

Ο Arya Permana από την Ινδονησία, είναι υποχρεωμένος να ντύνεται με μόνο μια παραδοσιακή φούστα καθώς δεν υπάρχουν ρούχα που να του χωράνε. Επιπλέον, το βάρος του τον έχει αναγκάσει να εγκαταλείψει το σχολείο, καθώς μετακινείται με δυσκολία.

Φυσικά, τα προβλήματα για το πιο παχύσαρκο παιδί στον κόσμο δεν περιορίζονται εκεί, καθώς πλέον υπάρχουν φόβοι ότι κινδυνεύει να πεθάνει. Πρόσφατα, άρχισε να δυσκολεύεται στην αναπνοή και για το λόγο αυτό κοιμάται με το κεφάλι του ανασηκωμένο πάνω σε τοίχο.

Όπως σημειώνει η Telegraph, αρκετοί Ινδονήσιοι ταξιδεύουν στο χωριό του μικρού, προκειμένου να δουν από κοντά το «πιο παχύ αγόρι του κόσμου», όπως τον χαρακτηρίζουν.

Ο Arya, καταναλώνει πέντε μεγάλα γεύματα την ημέρα με ρύζι, ψάρι, μοσχάρι, λαχανικά, σούπα και Tempeh, ένα πιάτο με σόγια αρκετό να χορτάσουν δύο ενήλικες!

Η μητέρα του Rokayah, είπε στους δημοσιογράφους ότι έμεινε έκπληκτη όταν οι γιατροί της ανακοίνωσαν πως ο γιος της είναι απολύτως υγιής έπειτα από ένα πρόσφατο check-up. Της είπαν επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υγεία του γιου της και πως δεν έχουν ξεκάθαρη άποψη για το πώς το παιδί πήρε απότομα τόσο βάρος.

Ο μικρός, γεννήθηκε με φυσιολογικό βάρος, 3,2 κιλά, αλλά έπειτα από δυο χρόνια άρχισε να παίρνει υπερβολικό βάρος, αφύσικο για την ηλικία του. Οι γονείς του υπέθεσαν ότι έπασχε από κάποια διαταραχή, αλλά έμειναν έκπληκτοι όταν οι γιατροί τους καθησύχασαν ότι το παιδί τους είναι απόλυτα υγιές.

Πλέον, ο Arya βρίσκεται σε δίαιτα, καταναλώνοντας μόνο καστανό ρύζι. «Θα ήθελα να δω το γιο μου, να πηγαίνει σχολείο και να παίζει στη γειτονία με τα άλλα παιδιά», εύχεται η 35χρονη Rokayah.
obese2
obese3
obese4
obese5
obese6
obese7
obese8
obese9
obese10
obese11
Πηγή: newsbeast.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top