ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

To μυστικό Menu των Windows 10. Aνακαλύψτε το! Windows 10


Γνωρίζατε ότι τα Windows 10 έχουν ένα μυστικό Start Menu? Δείτε πως να το ανοίξετε!

Ήρθε η ώρα να σας μυήσουμε σε ένα μικρό μυστικό! Πρόκειται να εμβαθύνουμε στον κρυφό κόσμο των Windows 10… Είστε έτοιμοι…?!

Σίγουρα γνωρίζατε την ύπαρξη του βασικού Start Menu των Windows 10. (Ευτυχώς, είναι και πάλι πίσω!) Γνωρίζατε όμως την ύπαρξη του ….κρυφού Start menu ?
Μπορείτε πολύ εύκολα να το αποκαλύψετε με ένα “δεξί κλικ”, στο σήμα των Windows που βρίσκεται στο κάτω-δεξιά μέρος της οθόνης.
Με ένα απλό κλικ λοιπόν, μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση σε ορισμένες από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες και λειτουργίες των Windows — όπως τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), την Εξερεύνηση Αρχείων (File Explorer), την Αναζήτηση, την Διαχείριση Εργασιών (Task Manager) και πολλά άλλα! Δώστε ένα τέλος  στην επίμονη και χρονοβόρα αναζήτηση προκειμένου να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε
Εάν διαθέτετε κάποια συσκευή με touchscreen, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στο μυστικό μενού, αγγίζοντας απλά το εικονίδιο του Start Menu, και κρατώντας το παρατεταμένα για λίγα δευτερόλεπτα.
Παρεπιπτόντως, η συντόμευση πληκτρολογίου για τη συγκεκριμένη λειτουργία, είναι το κουμπί των Windows + Χ


Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top