ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο γνωστός οπαδός των
"ερυθρολεύκων" κατά τη διάρκεια του τρίτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έκανε έξαλλο μέχρι και τον Αργύρη Πεδουλάκη!

Από απόσταση αναπνοής παρακολούθησε τον τρίτο τελικό της Α1, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, ο Τάκης Τσουκαλάς.

Ο γνωστός οπαδός των Ερυθρολεύκων είδε όλο το παιχνίδι ακριβώς πίσω από τη μία μπασκέτα του παρκέ, ενώ πολλές φορές η κάμερα τον έπιασε είτε να πανηγυρίζει έξαλλα στα καλάθια της ομάδας του, είτε να τα χώνει στους αντιπάλους.

Το ...κορυφαίο, πάντως, ο Τάκης Τσουκαλάς το έκανε στην τέταρτη περίοδο, λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όταν το ματς είχε ...πάρει φωτιά.

Σε μια επίθεση του Παναθηναϊκού και μετά από ένα σφύριγμα των διαιτητών υπέρ του Τριφυλλιού, ο φανατικός οπαδός των Ερυθρολεύκων "τρελάθηκε" και μπήκε φωνάζοντας μέσα στο παρκέ!

Μάλιστα, έφτασε δίπλα σε ένα διαιτητή και του έκανε παρατηρήσεις, μέχρι να τον απομακρύνει ένας άνθρωπος σφαλείας του γηπέδου!

Το απίστευτο σκηνικό αντιλήφθηκε από την άλλη μεριά μέχρι και ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος διαμαρτυρόραν για το απίστευτο "ντου" του Τάκη Τσουκαλά!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top