ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πρώτος μάγκας ο επόμενος ηγέτης του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε τι είπε για το πρωτάθλημα των Πειραιωτών, τον Σπανούλη, αλλά και τον Διαμαντίδη που κρεμάει τα παπούτσια του.

Αναλυτικά:

«Σαφώς και το παίρνει δίκαια ο Ολυμπιακός. Χάσαμε τρία ματς, νικήσαμε σε ένα. Το θέλαμε πολύ, αλλά το χάσαμε με δύο τεράστια σουτ του Βασίλη. Δεν έχουμε πολλά λόγια να πούμε. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι πετυχημένοι. Και οι πρόεδροι μας και αυτοί του Ολυμπιακού και ο Σπανούλης με τον Διαμαντίδη είναι τεράστιες προσωπικότητες και ξέρουν να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αντιπάλου. Μακάρι να παραδειγματίζεται ο κόσμος που τσακώνεται για ένα αποτέλεσμα.

Σήμερα δεν έπαιζα μόνο για τον Μήτσο, έπαιζα για την ιστορία του συλλόγου, για να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Παράλληλα, ήταν το τελευταίο ματς του Μήτσου. Όταν αργότερα θα αναφέρεται το παιχνίδι ως το τελευταίο του Διαμαντίδη θα είμαι και εγώ μέσα και νιώθω περηφάνια. Ο Δημήτρης φεύγει με ψηλά το κεφάλι, αν και θέλαμε τη νίκη. Ένας τεράστιος παίκτης αποχαιρέτησε με ένα τεράστιο ματς.

Όλα τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, δεν μπορείς να έχει παράπονα. Δεν είχαμε ένα ρόστερ με 12 παίκτες ανά πάσα στιγμή έτοιμους να βοηθήσουν. Προσαρμοστήκαμε. Είδατε πως παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα δεν αγωνίστηκαν, ενώ κι εκείνος είναι εξαιρετικός παίκτης. Μείναμε από δυνάμεις, κάποιοι βγήκαν με φάουλ. Ζηλεύω τους ουδέτερους που απόλαυσαν το ματς και θα πάνε για ύπνο γεμάτοι με το θέαμα που παρουσίασαν».

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top