ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο εισαγγελέας Ισμαέλ Κιντανίγια Ακόστα τοποθετήθηκε
επίσημα για την πορεία των ερευνών στην υπόθεση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, διαψεύδοντας παράλληλα σενάρια περί δολοφονίας του παίκτη.

Ο Άλαν Πουλίδο αναζητείται από τα ξημερώματα της Κυριακής (29/5), όταν στην ευρύτερη περιοχή Ταμαουλίπας του Μεξικού, έξι ένοπλοι σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε και τον απήγαγαν μαζί με την Ιλεάνα Σάλας, η οποία αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες αργότερα.

Οι έρευνες των αρχών στο Μεξικό συνεχίζονται, ενώ τα σενάρια που αφορούν την υπόθεση ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από το άλλο.

Ωστόσο ο εισαγγελέας Ισμαέλ Κιντανίγια Ακόστα φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Διέψευσε κατηγορηματικά μια φημολογία περί δολοφονίας του παίκτη και τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι απαγωγείς δεν έχουν έρθει σε επαφή ούτε με την αστυνομία, ούτε με το οικογενειακό περιβάλλον του Μεξικανού φορ.

"Θέλω να ζητήσω την κατανόηση των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας γιατί αυτή είναι μία υπόθεση πολύ ευαίσθητη. Είναι μία υπόθεση που εξελίσσεται.

Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε επιμέρους λεπτομέρειες. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως επιβεβαιώνεται η απαγωγή του παίκτη Άλαν Πουλίδο.

Το βράδυ που γύριζε στο σπίτι του από ένα πάρτι στα βόρεια της πόλης ένοπλοι του έκοψαν τον δρόμο. Έχουμε πληροφορίες πως τον σταμάτησαν ένοπλοι και τον αιχμαλώτισαν.

Εμείς από την πλευρά μας παρακολουθούμε την υπόθεση και λειτουργούμε και με βάση τις οδηγίες της κατευθύνσεις της Κυβέρνησης.

Είμαστε κοντά στην οικογένειά του και την στηρίζουμε. Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να βρεθεί", υποστήριξε ο εισαγγελέας Ισμαέλ Κιντανίγια Ακόστα σχετικά με την υπόθεση απαγωγής του Πουλίδο.

Το Μεξικό συγκεντρώνει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά παγκοσμίως σε περιπτώσεις απαγωγών, με τις έρευνες της κυβέρνησης να καταλήγουν στο ότι περισσότεροι από 1000 άνθρωποι πέφτουν θύματα απαγωγής κάθε χρόνο.

Η Tamaulipas είναι από αυτές που έχουν τα περισσότερα κρούσματα βίας στην χώρα και πρόσφατα εκεί αναπτύχθηκαν έξτρα δυνάμεις ασφαλείας για να περιορίσουν τα καρτέλ που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή. Πολλοί άνθρωποι εσχάτως έχουν χάσει τη ζωή τους στα σύνορα με τις ΗΠΑ, όπου είναι καθημερινό φαινόμενο το εμπόριο ναρκωτικών.
Πηγή: sport24.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top