ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αρχικά στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού και εν

συνέχεια στις φυλακές Τριπόλεως θα οδηγηθεί ο 30χρόνος επονομαζόμενος και "δράκος" του Αμαρουσίου ο οποίος κατηγορείται για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών σύμφωνα με το δικηγόρο του.

Ο 27ος τακτικός ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελεα αποφάσισαν την προφυλάκιση του 30χρονου κατηγορουμένου για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ο συνήγορος του 30χρόνου σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χρόνος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του :"Ήθελα να μειώσω το γυναικείο φύλο" και επικαλέστηκε μία πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Παράλληλα ο κατηγορουμενος φέρεται να υποστήριξε ότι διατηρούσε δεσμό επί 2,5 χρόνια με μία Ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε στον ανακριτή, του "απέσπασε 15χιλιάδες ευρώ, τους κόπους μιας ζωής" . Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρόνος φέρεται να παραδέχθηκε και τις έξι απόπειρες βιασμού που του αποδίδονται από τις αρχές και επέμεινε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Ελ.Αγραφιώτη.

"Συγνώμη στις κοπέλες"
"Ο εντολέας μου και η οικογένεια του ζητούν ειλικρινή συγνώμη από τις γυναίκες τις οποίες υπέστησαν ό,τι υπέστησαν. Έπρεπε να παρει το θέμα τέτοια δημοσιότητα γιατί έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Πιστεύω όμως οτι προσδώσατε στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο τον τίτλο "δράκος". Δράκος και βιαστής δεν είναι", ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του, κ. Δημήτρης Κούτρας.

"Μάλιστα προσπάθησε να συνδεθεί η δράση του και με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ο πραγματικός δράκος κυκλοφορεί αναμεσά μας", πρόσθεσε.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top