ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

«Ροζ» βίντεο με ομαδικό σεξ «καίει» Ελληνίδα μοντέλο- Το ξέσπασμα της καλλονής

Σε μπελάδες έμπλεξε μια Ελληνίδα μοντέλο η οποία δουλεύει στην Κύπρο καθώς τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ένα «ροζ» βίντεο, στο οποίο η ίδια φέρεται να… πρωταγωνιστεί!
Ο λόγος για την Τζοβάνα Μπουλιέρη η οποία είναι έτοιμη να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση της υπόθεσης.
«Ροζ» βίντεο με ομαδικό σεξ «καίει» Ελληνίδα μοντέλο- Το ξέσπασμα της καλλονής
Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το ολιγόλεπτο βίντεο δείχνει μια κοπέλα να κάνει σεξ με τρεις άνδρες, ενώ ακούγονται διάφορες φράσεις σε κυπριακή διάλεκτο. Μάλιστα, το κείμενο έχει γυριστεί από κάμερα οθόνης υπολογιστή και θεωρείται πιθανό κάποιοι από τους πρωταγωνιστές του να είχαν άγνοια.
pegasus_LARGE_t_143761_106780965.JPG
Όπως η ίδια η Τζοβάνα Μπουλιέρη αναφέρει στον «Φ», τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται από στόμα σε στόμα και μέσω ηλεκτρονικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτή είναι που συμμετέχει στο φιλμάκι.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περίεργο στην ιστορία είναι ότι δεν υπάρχει ομοιότητα ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια της ταινίας και την εν λόγω Ελληνίδα, αφού η Μπουλιέρη διαθέτει τατουάζ ενώ η κοπέλα της ταινίας όχι και επιπλέον, η μύτη της ίδιας είναι μικρή ενώ της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία μεγάλη.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια, πολλά άτομα την πλησιάζουν και την ρωτούν εάν όντως συμμετέχει στην πορνογραφικού περιεχομένου ταινία, ενώ πριν από μερικές μέρες της ακύρωσαν συμμετοχή σε επίδειξη μόδας, επειδή όπως της είπαν, δεν θέλουν σε αυτήν κοπέλες που συμμετέχουν σε ταινίες πορνό.
Για όλη αυτή την αναστάτωση που της προκλήθηκε, το μοντέλο αποφάσισε να προβεί σε σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές, τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδας.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top