ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ότι ήθελε να βγάλει τον διάολο από τη μητέρα του ισχυρίστηκε ο 19χρονος γόνος Egor Sosin που έπνιξε τη μητέρα του στη σουίτα ξενοδοχείου στο Kazan τον Δεκέμβριο.
Ο πλούσιος Ρώσος γόνος ισχυρίστηκε πως έπνιξε τη μητέρα του με το καλώδιο φορτιστή του τηλεφώνου του επειδή ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Αφού αρνήθηκε, όπως υποστήριξε, άρχισε να τη χτυπά βάναυσα μέχρι που τελικά την έπνιξε. Οι νέες πληροφορίες σοκάρουν λίγους μήνες μετά τον θάνατο της 44χρονης Anastasia Novikova-Sosina, πρώην σύζυγο του μεγιστάνα κατασκευαστή Igor Sosin.

"Την έπνιγα για περίπου μισή ώρα. Ικανοποιημένος που πέθανε, κάθισα πάνω της και άρχισα να τη χτυπάω με όλη μου τη δύναμη. Τη χτύπησα στο πρόσωπο δυνατά τουλάχιστον 20 φορές. Έκλαιγα όταν τη χτυπούσα και ήξερα ότι σκοτώνω τη μητέρα μου. Τη δάγκωσα στον λαιμό και ένιωσα το αίμα της στο στόμα μου. Είδα αίμα να τρέχει από το πρόσωπό της μετά τα χτυπήματά μου" είπε στους ανακριτές ο 19χρονος φοιτητής.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου A. Mananov είπε στους ερευνητές πως ο 19χρονος του είπε ότι ήταν η μητέρα του. "Όπως είπε προσπάθησε να τον πείσει να κάνουν σεξ και του έδωσε κάποια χάπια. Ο Sosin αρνήθηκε και προσπάθησε να βγάλει τον διάολο από μέσα της". Έχει γίνει γνωστό πως ο 19χρονος είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις. "Στην τελευταία συνομιλία μας, η Nastia μου είπε ότι ανακάλυψε κάτι τρομερό για τον γιο της. Έκανε χρήση ναρκωτικών. Είχε παρατηρήσει ότι ο γιος της συμπεριφερόταν περίεργα. Φοβόταν να τον αφήσει μόνο του" αποκάλυψε ο ψυχολόγος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Στα πρώτα του σχόλια για τον άγριο φόνο, ο μεγιστάνας Igor Sosin είχε πει ότι βρισκόταν κοντά με την πρώην γυναίκα του επειδή ανησυχούσαν για τον γιο τους. Η 44χρονη τότε του είχε πει ότι ο γιος τους δεν ήταν πολύ καλά και πως είχε παραισθήσεις. Ένας ψυχολόγος την είχε συμβουλεύσει λίγες ημέρες πριν από τον τραγικό θάνατό της.

Πηγή: Dailymail
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top