ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
1. SumoPaint
Το SumoPaint είναι ένα από τα προγράμματα που προσπαθεί να μεταφέρει online το συνολικό περιβάλλον ενός κλασικού προγράμματος επεξεργασίας εικόνας όπως είναι το Photoshop. Υποστηρίζει όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας μίας εικόνας (πινέλα, βούρτσες, σχήματα, γραμμές), τα επίπεδα (layers) και αρκετά φίλτρα (filters). Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι ότι το περιβάλλον, στην νέα του έκδοση, έχει μεταφραστεί και στα Ελληνικά.

2. Pixlr
Το Pixlr είναι ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το SumoPaint αν και φαίνεται να είναι πιο ελαφρύ και με λιγότερες ίσως δυνατότητες. Έχει το πλεονέκτημα να είναι μεταφρασμένο και στα Ελληνικά.
3.FotoFlexer
Το FotoFlexer είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που προσφέρει αρκετές δυνατότητες όπω είναι η αφαίρεση των κόκκινων ματιών ενώ προσφέρει μεγάλη ποικιλία από εφέ.
4. Photoshop Online Editor
Το Photoshop Express Editor είναι η online έκδοση του Photoshop αλλά με σαφώς περιορισμένες δυνατότητες. Παρέχχονται ορισμένα βασικά εργαλεία καθώς και ορισμένα εφέ.
5.BeFunky
Το BeFunky είναι ένα online πρόγραμμα που σας προσφέρει διάφορα εργαλεία για να επεξεργαστείτε μία εικόνα. Πρώτα απ’ όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας, πολλά εφέ, προσθήκη διαφόρων γραφικών αλλά και διαλόγους και πλαίσια.
6.Ipiccy
Το Ipiccy είναι ένα online πρόγραμμα που έχει παρόμοια λογική με το Picnik αλλά με λιγότερες δυνατότητες.
7. Picmonkey
Το picmonkey είναι ένα online πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να γράφετε και στα ελληνικά, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα που δεν αναγνωρίζουν την ελληνική γλώσσα. Βέβαια, κάποιες εφαρμογές του προγράμματος δεν είναι δωρεάν, αλλά αυτές που παρέχονται δωρεάν, πραγματικά αξίζουν
Screenshot_1
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top