ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται μια νεαρή γυναίκα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποί α στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το βιαστή της, κατεβαίνοντας με σεντόνια από παράθυρο του τρίτου ορόφου, έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος!

Η 20χρονη ηθοποιός προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της μέσω ίντερνετ , κοστολογώντας την 10.000 λίρες, ωστόσο τελικά έζησε την απόλυτη κόλαση.

Και αυτό γιατί ο άνδρας που ανταποκρίθηκε στην αγγελία της και πλήρωσε το εισιτήριο για να τον συναντήσει στην πόλη Περμ της κεντρικής Ρωσίας, είχε καταστρώσει ένα αρρωστημένο σχέδιο.

Ο Mikhail Dnistrian όχι μόνο δεν της έδωσε ποτέ τις 10.000 λίρες, όχι μόνο προσπάθησε να την αναγκάσει να εργαστεί ως πόρνη, αλλά όταν η γυναίκα αρνήθηκε τη χτύπησε και τη βίασε επανειλημμένα, αφού τη φωτογράφισε γυμνή!
viastis
Όταν ωστόσο ο 28χρονος την παράτησε μόνη της, νομίζοντας πως ήταν λιπόθυμη, η άτυχη Αζέρα έδεσε σεντόνια που βρήκε στην ντουλάπα και προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο του διαμερίσματος που κρατούνταν όμηρος στον τρίτο όροφο.

Έστω και με σπασμένο γοφό, κατάφερε τελικά να ειδοποιήσει τις Αρχές, οι οποίες συνέλαβαν τον Dnistrian, ο οποίος ωστόσο υποστήριξε ότι ήταν καλός και ευγενικός μαζί της!

Όσο για την 20χρονη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε χάσει τους δύο γονείς της και από τη στιγμή που δεν είχε έσοδα, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της προκειμένου να μπορέσει να κάνει τα πρώτα βήματα στην καριέρα της. Παρόλα αυτά, οι δικαστές αποφάσισαν να μην την κατηγορήσουν για πορνεία…
loading...
 
Top