ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Ο επιδειξίας της Γούναρη και των γύρω δρόμων στο κέντρο της Πάτρας, φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό.

Πρόκειται για άτομο που κάθε τόσο αναστατώνει με τα… καμώματα του το ασθενές φύλο, αφού δείχνει ότι όχι μόνο δεν ντρέπεται για αυτά που κάνει,αλλά τα καυχιέται κιόλας.
Τις προάλλες περιμένοντας στα στάση της Γούναρη και βλέποντας μία νεαρή κοπέλα που περνούσε από το σημείο, έτριψε μπροστά της τα γεννητικά του όργανα, κοιτάζοντας την με ένα βλέμμα που έκανε το κορίτσι να το βάλει στα πόδια.

Σαν μην έφτανε αυτό και προχωρώντας ακόμα περισσότερο λίγες ώρες μετά, μπροστά από κομμωτήριο της οδού Κανακάρη, κατέβασε το παντελόνι του, κάνοντας νεύμα στην κοπέλα που εργαζόταν, φωνάζοντας για το… αν της αρέσει αυτό που έβλεπε.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και προτού η κοπέλα ξεκινήσει να φωνάζει ο νεαρός είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα πάντως με τα όσα υποστήριξε η κοπέλα μιλώντας για το περιστατικό, πρόκειται για νεαρό άτομο που μένει κοντά σε πολυκατοικία της περιοχής.

Ο νεαρός που σαν πρώτη εικόνα δεν φαίνεται να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά αντίθετα δείχνει ένα γλυκό και σεβάσμιο παιδί, τελευταία εμφανίζει κάθε τόσο το πραγματικό του πρόσωπο και πολλές φορές αυνανίζεται στα κρυφά.

Το άτομο αυτό έχει αναστατώσει με την παρουσία του και άλλες γυναίκες, ενώ λέγεται ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που εμφανίζεται κατά καιρούςσε δρόμους κοντά στην Τριών Ναυάρχων και στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, χωρίς όμως αυτό να έχει μέχρι ώρας επιβεβαιωθεί…
loading...
 
Top