ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Την ώρα που τα κανάλια μεταδίδουν πως ο τουρισμός έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα από τις εξελίξεις στην Ελλάδα, οι ξενοδοχοϋπάλληλοι παρουσιάζουν μία διαφορετική κατάσταση.

Τα περισσότερα Μέσα έχουν μεταδώσει αυτές τις μέρες ότι ο τουρισμός στην Ελλάδα έχει δεχθεί μεγάλο πλήγμα, μετά τις τελευταίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα.

Μάλιστα, έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει για ακυρώσεις που φτάνουν έως και τις 50.000(!) την ημέρα, ενώ τα "ρεπορτάζ" παρουσιάζουν τρομακτική μείωση των εσόδων για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά τα πραγματικά δεδομένα να είναι τελείως διαφορετικά...

Σύμφωνα με το επίσημο φόρουμ των ξενοδοχοϋπαλλήλων από όλη την Ελλάδα (νησιωτική και μη) στο Facebook, μετά από ερώτηση ανθρώπου του κλάδου, ενημέρωσαν ότι υπάρχει αύξηση της τουριστικής κίνησης, τα νησιά είναι γεμάτα και άλλα είναι over, οι ακυρώσεις είναι μηδαμινές, ή στο φυσιολογικό ποσοστό και μόνο από Έλληνες!

Το συγκεκριμένο φόρουμ είναι κλειστή ομάδα στο Facebook και τη συζήτηση μάς την εμπιστεύτηκε ξενοδοχοϋπάλληλος που παρακολουθούσε κι αυτός την κουβέντα...
loading...
 
Top