ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπριζ στη Λεωφόρο, δεν φαντάζεστε τι αναφέρει δημοσίευμα στην Ιταλία για το μέλλον του Σουηδού επιθετικού!

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Μπριζ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Ιταλία δημοσίευμα ιστοσελίδας παρουσιάζει ένα απίστευτο σενάριο για το μέλλον του Μάρκους Μπεργκ. 

Συγκεκριμένα, το tuttofrosinone.it αναφέρει ότι ο μεγάλος άσος του Τριφυλλιού βρίσκεται στο στόχαστρο της Φροζινόνε, νεοφώτιστης ομάδας στη Serie A! Mάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας έρχονται στην Αθήνα για να διαπραγματευτούν με τους Πράσινους την αγορά του Σουηδού επιθετικού! 

Βέβαια, θεωρείται απίθανο να ισχύει η συγκεκριμένη πληροφόρηση, αλλά ακόμα κι αν έχει κάποια βάση το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει με όλους τους τρόπους ότι ο Μπεργκ δεν πωλείται. Πόσω μάλλον σε μια ομάδα που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τους Πράσινους και τα κίνητρα για να πείσει τον παίκτη να αφήσει την Ελλάδα και το Τριφύλλι.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top