ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com



Τα νησιά μας είναι τόσα πολλά που, φυσικά, η "κατάταξη" εδώ είναι καθαρά ενδεικτική. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε νησί σε οποιαδήποτε φάση και ηλικία της ζωής του. Ωστόσο, επειδή για κάποιους προορισμούς τονίζεται λίγο παραπάνω ένα πιο νεανικό ή οικογενειακό ύφος, προέκυψε η παρακάτω λίστα, με αρκετό χιούμορ πάντα.
 
 
Sani Resort, Χαλκιδική (για τα μωρά)
Το εν λόγω θέρετρο αποδεικνύει την καταλληλότητά του για οικογενειακές διακοπές, με την προσθήκη νέων εγκαταστάσεων για παιδιά, όπως η World wide Kids Company, και μίνι κλαμπ που φροντίζoυν μωρά από την ηλικία των 4 μηνών. Τέλος, η νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Sani, καθώς και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας έως 16-ετών, το φέρνουν πρώτο στη λίστα με τα ιδιανικότερα οικογενειακά θέρετρα!
The Peligoni Club, Ζάκυνθος (για τους εφήβους)
Οι έφηβοι θέλουν μια διασκέδαση την ημέρα και ελευθερία το βράδυ. Οι γονείς πάλι, θέλουν ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές. Ένα ρουστίκ, υπαίθριο κλαμπ, που περιβάλλεται από δέντρα ελιάς, διαθέτει σπα με δύο δωμάτια, πισίνα και εστιατόριο, όπου όλοι μαζεύονται για αδίστακτα παιχνίδια τάβλι! Το Peligoni Club, προσφέρει μαθήματα σε θαλάσσια σπορ, για τους εφήβους - όπως ιστιοπλοΐα και windsurfing- ή άλλες, γήινες, δραστηριότητες όπως τένις! Επίσης διοργανώνεται και τρίωρη επίσκεψη και ξενάγηση στο χωριό Αλυκές, χωρίς γονείς!
Πάρος (για τους.. πρωτοετείς)
Μετά το άγχος των Πανελληνίων επιβάλλεται ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ και η Πάρος είναι ο ιδανικότερος προορισμός! Αν λοιπόν μας ρωτήσετε πού χτυπά κόκκινο το κέφι και η διασκέδαση, πού βαράει σε μοντέρνους ρυθμούς η καρδιά του νεαρόκοσμου, ο οποίος επισκέπτεται ευλαβικά κάθε χρόνο την Πάρο, θα σας απαντήσουμε, χωρίς κανένα δισταγμό, στο Punda Beach, στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου.
Ίος (για τους τελειόφοιτους)
Οι φοιτητές τώρα έχουν σειρά και μάλλον θα λατρέψουν την έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού, για να απολαύσουν στο έπακρο την αθάνατη φοιτητική ξεγνοιασιά! Aftershock Night Club, Disco 69 Club και το Jungle Bar σας υπόχονται αξέχαστες βραδιές με την... τρελοπαρέα σας!
Μήλος (για τους τελειόφοιτους που ερωτεύτηκαν)
Όταν κοπάσει κάπως η τρέλα των πρώτων φοιτητικών χρόνων, και έχετε ερωτευτεί, το καλύτερο Νησί είναι το γνωστό ζευγαρονήσι, δηλαδή η Μήλος! Εκτός από το έτερον ήμισυ, θα ερωτευτείτε και τις παραλίες Σαρακήνικο, Τσιγκράδο, Φυριπλάκα, Κλέφτικο, και Πλάθιενα!
Λευκάδα (για το ζευγάρι που πάει για γάμο)
Για πιο... ψαγμένες διακοπές, αφήνοντας πίσω σας τα ξέφρενα πάρτυ των φοιτητικών χρόνων, σαλπάρετε για Λευκάδα! Ένα νησί που μπορεί, όμως, να πας και με αυτοκίνητο. Ένα καταπράσινο τοπίο, «λουσμένο» με γαλάζια νερά που θα ζήλευε και η Καραϊβική. Πήρε το όνομα της απ' το ακρωτήριο Λευκάτα η αλλιώς Κάβος της Κυράς, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νησιού. Μάλιστα, ένας μύθος λέει ότι η ποιήτρια Σαπφώ, απ' τη νήσο Λέσβο, πήδηξε απ' το βράχο του ακρωτηρίου για να απαλλαγεί απ' τον έρωτά της για τον Φάωνα. Κοντά σ' εκείνη την περιοχή υπάρχει και ο ναός του θεού Απόλλωνα, στον οποίον είναι αφιερωμένος ο λευκός βράχος.
Κεφαλλονιά (για το ζευγάρι που έγιναν γονείς!)
Εκεί που οι δικοί σας γονείς έψαχναν το καταλληλότερο νησί για εσάς, όταν ήσασταν παιδί, τώρα το αναζητάτε εσείς που γίνατε γονιός! Πράγματι η Κεφαλλονιά φημίζεται για τον "family" χαρακτήρα της. Ένας από τους λόγους είναι το Apollonia Resort & Spa Hotel, καθώς τα περισσότερα δωμάτια, κυρίως οι μεζονέτες και οι σουίτες, μπορούν να διαμορφωθούν σε άνετα family rooms. Εδώ δεν χρειάζεται να πάρουν μαζί τους τα παιχνίδια τους αφού θα βρουν πολλά, ακόμα και ηλεκτρονικά.
loading...
 
Top