ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή ένας 43χρονος Ρουμάνος που είχε ανασυρθεί αναίσθητος από την παραλία των Θινών Βαρθολομιού.

Αρκετοί λουόμενοι έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην παραλία, ανάμεσά τους και ένας γιατρός, αλλά τελικά η τύχη εγκατέλειψε τον 43χρονο Mixai Marcu του Ion, μόνιμο κάτοικο Καρδιακαυτίου, που ξεψύχησε λίγα λεπτά μετά τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19.00 το απόγευμα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος Ρουμάνος κολυμπούσε στην παραλία. Ο άτυχος άντρας άρχισε να βουλιάζει στο νερό κάνοντας απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί στην επιφάνεια, πράγμα που έγινε αντιληπτό από έναν γιατρό που κολυμπούσε λίγα μέτρα κοντά του.

Ο γιατρός κάλεσε σε βοήθεια άλλους λουόμενους και έβγαλαν τον 43χρονο στην ακτή προκειμένου να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε αρχίσει να συνέρχεται και έχοντας τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης. Εκεί όμως, λίγα λεπτά μετά, η κατάσταση του άρχισε να επιδεινώνεται αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Πηγή: patrisnews.com
loading...
 
Top