ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μία απουσία που σχολιάστηκε πολύ κι έδειξε ότι τα πράγματα στο σόου δεν είναι και τόσο ρόδινα όπως θέλουν να τα παρουσιάσουν.

Προτίμησε να πάει στον φίλο του Παντελή Παντελίδη, γυρίζοντας την πλάτη του στη Δέσποινα Βανδή. Η απουσία του Αντώνη Ρέμου από την πρεμιέρα της άλλοτε κολλητής του δείχνει ότι το κλίμα ανάμεσα στους δύο coaches στο "The Voice" εξακολουθεί να είναι ψυχροπολεμικό. Μπορεί και οι δύο να είναι χαμογελαστοί μπροστά στις κάμερες, αλλά όταν σβήνουν τα φώτα, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά και δεν ανταλλάσσουν κουβέντα.
Πρώτο το "YES!" είχε αποκαλύψει ότι οι δύο "προπονητές" είχαν ψυχρανθεί στη διαδικασία των battles. Η Βανδή είχε διώξει από την ομάδα της την Πατρίτσια Άμπραχαμς γιατί έκρινε ότι η παίκτριά της είχε δείξει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, προσπαθώντας να "καπελώσει" τη συνάδελφό της. Ο Ρέμος on camera χαρακτήρισε λάθος την απόφαση της Δέσποινας, η τελευταία αντέδρασε, με αποτέλεσμα οι δυο τους να κρατούν πλέον μεγάλες αποστάσεις.

Η απουσία του Αντώνη από την πρεμιέρα της Βανδή ήταν η καλύτερη απόδειξη ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους και το χάσμα δεν έχει γεφυρωθεί. Ο τραγουδιστής προτίμησε να διασκεδάσει με τα τραγούδια του φίλου του Παντελή Παντελίδη και μάλιστα τον αποθέωσε, παίρνοντας το μέρος του στην κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη, λέγοντας ότι "εδώ κάνει κουμάντο ο Παντελίδης".
Ο Ρέμος έμεινε μέχρι το τέλος στο φίλο του, γυρνώντας την πλάτη στη Δέσποινα και δείχνοντας ότι τα πράγματα ανάμεσά τους δεν είναι ιδανικά όπως θέλουν ορισμένοι να παρουσιάσουν.

Αίσθηση προκάλεσε και η απουσία της Μελίνας Ασλανίδου, όμως εκείνη ήταν... δικαιολογημένη. Η έτερη coach που είχε ψυχρανθεί με τη Βανδή εξαιτίας της Άμπραχαμς, βρισκόταν για πρόβες στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσε να παραστεί στην πρεμιέρα της Δέσποινας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν ήταν ελεύθερη από υποχρεώσεις, θα πήγαινε σίγουρα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top