ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Προπαγάνδα του ISIS καταγγέλλουν ακτιβιστές στη Συρία - Δείτε τις φωτογραφίες


Συνήθως οι φωτογραφίες με νεογέννητα μωρά προκαλούν όμορφα συναισθήματα αλλά αυτή προκαλεί ανατριχίλα. Το βρέφος απεικονίζεται κοιμισμένο δίπλα σε μία χειροβομβίδα, ένα όπλο και πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα από το Ισλαμικό Κράτος.



Σύμφωνα με τη Daily Mayl, η γνησιότητά της δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, θυμίζει όμως παλαιότερες φωτογραφίες του ISIS με μωρά και όπλα, τις οποίες χρησιμοποιεί για να αναδείξει την επόμενη γενιά τζιχαντιστών.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσαν ακτιβιστές κατά του ISIS στη Συρίακαι συνοδεύεται από το μήνυμα: «Αυτό το παιδί θα είναι κίνδυνος για εσάς, όχι μόνο για μας».

Στο έγγραφο του μωρού αναφέρεται πως ονομάζεται «Jrah», η μητέρα του «Om» και ο πατέρας του «Αbu» ενώ η ταυτότητα έχει εκδοθεί από το Ισλαμικό Κράτος.

Οι ακτιβιστές κυκλοφόρησαν τη φωτογραφία θέλοντας να αναδείξουν πως το ISIS συνιστά παγκόσμια απειλή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Ισλαμικό Κράτος είχε κυκλοφορήσει μια άλλη φωτογραφία με ένα μωρό ντυμένο μαχητή ξαπλωμένο πάνω σε σημαία του ISIS, δίπλα σε χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα, ενώ και άλλοι μαχητές έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες ακόμα και με τα ίδια τους τα παιδιά.

Η εφημερίδα εξηγεί πως το Ισλαμικό Κράτος έχει υιοθετήσει την τακτική να προσηλυτίζει παιδιά για να γίνουν τζιχαντιστές, κάνοντάς τους πλύση εγκεφάλου από πολύ μικρά.

Δείτε τις φωτογραφίες






loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top