ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟλυμπιακούΤα κορίτσια του Ολυμπιακού έγραψαν ιστορία, αφού νίκησαν τη Σαμπαντέλ...
(10-9) στον τελικό της Euro League στο “Παπαστράτειο” και στέφθηκαν πανάξια -για πρώτη τους φορά- πρωταθλήτριες Ευρώπης Δια χειρός της αρχηγού του, Φιλιώς Μανωλιουδάκη, ο Ολυμπιακός στέφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης στη γυναικεία υδατοσφαίριση.
Με γκολ της διεθνούς παίκτριας 33΄΄πριν τη λήξη, οι «ερυθρόλευκες» νίκησαν 10-9 την ισπανική Σαμπαντέλ στον τελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, και έγιναν η τρίτη ελληνική ομάδα που ανεβαίνει «στο θρόνο», μετά τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη.
Μάλιστα, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό τίτλο, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Len Trophy, με τον κόσμο των “ερυθρόλευκων” να δίνει βροντερό παρών στο κολυμβητήριο του Πειραιά.
Για ακόμα ένα ματς, η άμυνα ήταν το ισχυρό όπλο του Ολυμπιακού, που είχε σε φοβερή μέρα τη Σάουθερν, ενώ η Διαμαντοπούλου είχε και πάλι σπουδαίες επεμβάσεις.
Να τονίσουμε πως η Σαμπαντέλ ήρθε στον Πειραιά για το τρίτο σερί τίτλο της στη διοργάνωση και τέταρτο στην ιστορία της, κι έχοντας να ηττηθεί για τελευταία φορά από τη Βουλιαγμένη, στις 7 Μαρτίου 2012.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σαμπαντέλ): 2-1, 2-2, 3-5, 2-2
Σαμπαντέλ (Γκουίου): Έστερ, Ορτίθ, Εσπάρ 2, Γκένε, Αμπελάν, Παρέχα 2, Κόρντομπες, Γκαρσία 1, Πένα, Σέιντεμαν, Ντομενέκ 1, Φόρχα 3, Σάντσεζ
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 4 , Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματαπούλου.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top