ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Τα social media είναι αναπόσαστο μέρος της ζωής μας πια και κάποιες από τις φωτογραφίες που τραβάμε προορίζονται για δημόσια χρήση! Δες πως θα δείχνεις άψογη...!

5 απλά make up tips  είναι αρκετά για να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου στις φωτογραφίες!


Δες ποια είναι αυτά...

1. Πούδρα
Είναι το νούμερο 1 καλλυντικό που χρειάζεσαι και το πιο απαραίτητο ίσως για όμορφο δέρμα. Προσοχή, δεν θέλεις να δείχνεις "χάρτινη" αλλά φυσική για αυτό βάλε πόυδρα με μέτρο στη ζώνη Τ που έχε τη τάση για λιπαρότητα.

2. Μάσκαρα
Το ζητούμενο είναι να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και να ξεχωρίζουν. Βάλε αρκετή μάσκαρα στι πάνω βλεφαρίδες. Απέφυγε το μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο γιατί θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται πιο μικρά ή αντικατέστησέ το με λεύκό μολύβι που θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!

3. Bronzer
Ακόμα κι αν έχεις βάλει ρουζ θα φαίνεσαι λίγο "ξεπλυμμένη"  εξαιτίας του φλας, γι αυτό πρόσθεσε μια μπρονζέ πούδρα για δώσεις λίγο χρώμα στο δέρμα σου.

4. Τόνισε τα φρύδια σου
Είναι η κορνίζα των ματιών σου. Με μολύβι ή σκιά γέμισε τα κενά, μεγάλωσε λίγο το μήκος τους και τόνισε ελαφρώς τη γωνία! Το τελευταίο tip θα ανασηκώσει τα φρύδια θα δώσει τη ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σου είναι μεγαλύετερα.

5. Lip gloss
Τα χείλη σου θα φαίνονται πιο μεγάλα, κάτι που βοηθά στην εξισοππόπησει των αναλογιών του προσώπου, αλλά και πιο ζουμερά. Στο σύνολο κ΄νει το μακιγιάζ να δείχνει πιο φρέσκο!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top