ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Tι πρέπει να προσέχουμε στα πρoφυλακτικά;
- Ένα πολύ συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι άνδρες όταν χρησιμοποιούν το πρoφυλακτικό είναι ότι δεν πιέζουν την άκρη του όταν το φοράνε. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να μην απομακρύνονται οι φυσαλίδες του αέρα με αποτέλεσμα να είναι πιθανόν να σπάσει κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής. Πρέπει πάντα να συμβουλεύουμε τον σύντροφό μας να πιέζει την άκρη του όταν το ξετυλίγει.
-Τα πρoφυλακτικά πρέπει να φυλάσσονται πάντα σε δροσερό μέρος και ξηρό μέρος. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι να φυλάσσονται σε πορτοφόλι. Μέσα σε αυτό μπορεί να εξασθενήσουν από τη θερμότητα.
- Προσέχτε τι λιπαντικό χρησιμοποιείτε! Όλα τα λιπαντικά ΔΕΝ είναι ασφαλή για χρήση με πρoφυλακτικά λάτεξ. Είναι πολύ εύκολο να αποδυναμώσουν τα συνθετικά συστατικά του πρoφυλακτικού και να σπάσει. Τα ασφαλή λιπαντικά θεωρούνται αυτά που έχουν βάση το νερό.
-Τα πρoφυλακτικά από λάτεξ συνιστώνται για την αποφυγή εγκυμοσύνης και μετάδοσης σeξoυαλικώς μεταδιδoμενων νoσημάτων. Αν όμως ο σύντροφός σας είναι αλλεργικός στο λάτεξ; Συμβαίνει, ναι, και τότε θα πρέπει να αναζητήσετε πρoφυλακτικά από πολυουρεθάνη. Παλιότεροι τύποι πρoφυλακτικών φτιαγμένοι από δέρμα ζώων είναι ακόμα διαθέσιμοι στην αγορά, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στην προστασία από τα σeξoυαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
-Αν αγοράσετε εσείς τα πρoφυλακτικά πρέπει να προσέχετε να επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος. Αν και τα πρoφυλακτικά έχουν αρκετή ελαστικότητα για να ταιριάζουν σε διάφορα μεγέθη πέoυς, υπάρχουν και πρoφυλακτικά μεγαλύτερου μεγέθους (τα οποία ορισμένοι άνδρες έχουν πραγματική ανάγκη). Είναι εξίσου σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πρoφυλακτικό δεν είναι πολύ μεγάλο.
-Και ποτέ μη ξεχνάτε τα πρoφυλακτικά έχουν ημερομηνία λήξης! Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουτί συσκευασίας ή πάνω στο πρoφυλακτικό. Δεν είναι απίθανο να έχουν ξεμείνει σε κάποιο μαγαζί πρoφυλακτικά που να έχουν λήξει. (Τα περισσότερα έχουν διάρκεια ζωής από τρία μέχρι πέντε έτη)
Η μη ασφαλής σeξουαλική συμπεριφορά παραμένει παγκοσμίως ο κύριος τρόπος μετάδοσης των σeξoυαλικών μεταδιδoμενων νoσημάτων. Το πρoφυλακτικό δεν πρέπει να θεωρείται εμπόδιο στις eρωτικές μας σχέσεις αλλά ως ένα μέσο να απολαύσουμε τον eρωτα, παρέχοντάς μας ασφάλεια και σιγουριά.
Πηγή: WebMD
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top